.......................
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-14 21:09:07
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon, 24-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Trygve A.
Hærlig situasjon, dette !
Kappgjengere som er iferd med å bli disket for urent trav ? ;-)
Ben, armer, bevegelse og ansiktsuttrykk er meget bra fanget.
Vinduet oppe til høyre samt loddrette og diagonale bjelker fungerer meget bra som bakgrunn.
Toneomfanget synes jeg også er bra.
Jeg har ingen forslag til forbedringer.
Både v1 og v2 fungerer for meg - toningen i v2 er passe diskret.
Meget bra !

MVH ...Trygve
Anne Ø.
Tusen takk Trygve for dine betraktninger:)
gro ayla l.
Hei:)
Dette syntes jeg var et herlig bilde knipset i rette øyeblikk. Begge har et uttrykk som gir bildet mye liv. Jeg går absolutt for v2, fargetonene passet til situasjonen.
mvh
gro ayla
Ivan H.
Hei,

Liker kommunikasjonen, og utrykkene til barne.
Gutten bak er redd og vil ikke at jenten skal løpe vekk, han virker utrygg.
Jenten er størst og har kontroll over situasjonen.
Det er i korte trekk slik jeg opplever situasjonen i bildet.

v2 synes jeg ikke noe om, den minsker følelsen jeg får av bildet, redsel. Muljøet ser snillere ut i v2.
Så.. jeg stusser litt over lyset her, særlig på skoene. Kan se ut som du har gjort noe i etterbehandligen som jeg opplever ikke stemmer helt overens med lyset i utgangspunktet. Stemmer dette eller tar jeg feil?
For eks er den bakre støvvelen ganske mørk i forhold til leggen. Fremre støvvel er lys, nesten lysere enn fremre legg. Jeg klarer ikke helt å forstå dette.

Ellers fin ballanse i bildet og synes du har plassert barna riktig (om det kan sies på den måten) i bildeflaten. Kommunikasjonen kommer fint frem.

v2 synes jeg ikke passer med motivet her. Den minsker følelsen av frykt. Omgivelsene blir snillere. Om du forstår hva jeg mener.

Mvh
Ivan
Ivan H.
Ble litt tull med teksten her.
se bort fra linjen midt oppi der; "v2 synes jeg ikke noe om, den minsker følelsen jeg får av bildet, redsel. Muljøet ser snillere ut i v2.
"
Den var ment til slutt :)
Knut Georg F.
Fin dybde, og fine toner i bildet. Føles litt innestengt, og følelsen av at dette kunne være en scene fra en kriminalfilm. Men helst er det vel barn som utforsker et stort og tomt rom for lekeaktiviteter. Stemningsfullt bilde med lit mystikk i.
Mvh Knut
Anne Ø.
Tusen takk for kommentarene.
Enig, blir litt forskjellig stemning
disse to Ivan. Når det gjelder lyset på støvlene så er den v. mye lysere enn den h.på originalen.
Her har jeg nok lysnet noe i tillegg med doodge tool, ikke mye. Ble kanskje litt mye.
Artig det du nevner om en scene Knut. Dette er barn som leker i et stort tomt lokale, riktig.
Bjørnar P.
Spesiell stemning her. Den noe mørke stemninga gir lett assosiasjoner til noe dystert eller skummelt, men det er ikke noe som skjer i bildet som tyder på det. Jenta virker glad og fornøyd, noe de lyse klærne hennes understreker. Gutten blir en kontrast, ved at han virker engstelig og er kledd i mørkere klær. Han befinner seg også i et mørkere område av rommet. Samtidig ser det ut som gutten er fanget i lufta, midt i et hopp. Kanskje deltar han i en lek? Mange mulige tolkninger her, men uansett er det et spennende uttrykk der fotografen har gjort en god jobb både under opptak og etterbehandling. Jeg foretrekker versjon 2, da den noe varmere tonen oppleves som mer ekte. Den blå tonen i originalen gir et dystrere preg, men om det er et pluss eller ikke avhenger av hvilken stemning du ønsker å skape.
Bildet har en god komposisjon, og det er mange fine detaljer i de mørke partiene, noe som bidrar mye til følelsen av å være til stede. En hard kontrast her hadde ødelagt mye i mine øyne.
Anne Ø.
Tusen takk for dine betraktninger, tolkninger Bjørnar:)
Håvard F.
Flott bilde Anne. Gode kontraster og spennende utført. Utrykket til han bak, kan gjøre at bilde ikke oppfattes bare som lek, men noe mer alvor. Liker bildet Anne, og best i V1
mvh
Håvard
Fred S.
for meg blir det egentlig hipp som happ mht til de to versjonene. Jeg liker begge, og de utrrykker det samme for meg. Inge opplevelse av noe skummelt her, ser bare glede og spent forventning i ansiktet til jenta ( og for et ansikt...), hun er fanget av leken. Gutten ser ut som han forsøker å stagge utviklingen i leken, det går for fort i svingene, tydeligvis. Jeg kunne ha tenkt meg å kuttet på den siden slik at gutten kom mye nærmere kanten, og dermed ble en "biperson" i enda større grad enn nå. Men det var før jeg oppdaget vinduet oppe i høyre kant; det må være med.
Uansett, veldig bra Bilde.

vh fred
Anne Ø.
Tusen takk igjen for deres betrkatninger vedr. bilde. Setter stor pris på det.
Synes og vinduet må være med her Fred.
Eli R.
Blikket mitt lander på vinduet oppe i hjørnet og går ikke tilbake til personene. Kanskje det kunne vært litt mer luft rundt vinduet siden det er ett av tre tyngdepunkter i bildet.
En del av meg vil fjerne vinduet men da faller egentlig bildet sammen er min mening.
- Eli
Anne Ø.
Takk Eli og interessante betraktninger rundt vinduets ekstistens. Å tilføre noe mer luft skal jeg jammen prøve, må studere det litt. Noe i meg sier at det er nok luft, åpning inn... Men åpen for flere muligheter for øyet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu