Er det for seint?
Bildet inngår i albumet Operaen i Oslo -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-22 13:28:12
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423621} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Liv F. D.
Hei Tove,
Jeg synes absolutt #1 var best. Får assosiasjoner til noe helt annet en Operaen her. Ser ut som de står på ei slette og kikker på en voldsom røyk, noe har tatt fyr. De er veldig engasjerte og getsikulerer og forteller. I #2 virker det mer som de beskriver utsikten.
Skikkelig stilig dette her Tove. Likte godt den lave kameravinkelen du har valgt. BRA!

mvh
Liv ")
Eli R.
Jeg liker fargene og posisjonen! Måtte smile av piperøyken fra danskebåten. Jeg hadde nemlig et flott utsnitt her en dag og så plutselig veltet det ut røyk midt i bildet :-)
Kristin O.
V1 er best synes jeg, men mennene blir veldig mørke i tillegg til at du får en lys halo rundt menneskene, som sjenerer litt. Men farvene og dramatikken er klart best i versjon 1. Bildet fikk nesten noe miljøpolitisk, dokumentarisk over seg, inntil jeg så at det var fra opereaen he,he. Fint lavt utgangspunkt ja!
Knut Georg F.
Hvis man tenker seg bort fra opera og danskebåt blir dette et riktig spennende bilde:-)
Mvh Knut
Kjell V.
Vi er i midtøsten her!
Lars B.
Her har du fått fram et situasjonsbilde utenom det vanlige og som absolutt ubevisst overrasker med mange tanker før sammenhengen endelig faller på plass. Store flater og kameravinkel gjør dette spesielt sammen med det motstridende faktum at de to personene ikke i det hele tatt bryr seg om "katastrofen" i bakgrunnen, men er ubesværet opptatt av helt andre saker. Dette liker jeg svært godt.

Hilsen Lars
Inger-Lise S.
Et godt bilde Tove! Her ville jeg ikke hatt operaen i tankene uten å ha lest det. Røyken gjør mye for bildet.Spennende dette, med god komposisjon.

Inger-Lise
Tove H.
Tusen takk for gode tilbakemeldinger. Da skjønner jeg at v1 er godtatt - det gleder meg å høre hvorfor dere liker den. Fargene og dramatikken hadde sin lille pris teknisk, det ser jeg.
Det ødela kanskje litt at jeg la bildet i serien om operaen i Oslo, for det er jo egentlig totalt uinteressant at det er derfra...
Hilsen Tove
Odd E. k.
Du store alpakka!!

Her er det drivdalsgubben som erger seg noe forferdelig over den høye dieselprisen på Shellstasjon nede ved veien. Har prøvd å prute på dieselprisen inne på stasjonen, men får blangt avslag. De truer han med lensmannen hvis han ikke forlater stedet. I ren ergelse og foran øynene på de på bensisntasjonen og turistene i nærheten, så hentet han storkanna i skuffen bak på traktoren. Trakta kom opp fra innerlomma på frakken og rett ned på påfyllingsstussen.Så ble det helt på tanken 25 liter med reint heimbrendt. 96%. I det tenningsnøkkelen ble vridd om, kunne alle i kilometer omkrets høre det kraftige smellet og den kraftige røyken som steig opp fra traktorpipa og i pakningene rundt motoren. Drivdalsgubben var svartsvidd i maska i det traktoren skaut fart ut fra stasjonen og ut på E 6. Hvor skal dette ende tovemor!!!

Mvh

Odd E.
Roy Arne K.
Hei
Her liker jeg absolutt best versjon 1 - ser nesten ut som om vi er på vei til verdens undergang her - dtamatisk.
Veldig fine fargetoner du har her. Komposisjonen er jo også bare helt herlig og velbalansert.
Likte ikke at det ble nesten siluetter i dette bilde - samt at det hvite er veldig utbrent, men det henger jo sammen.
Ville kanskje ikke laget bildet FULLT så hardt slik at det kom litt tegning i de to personene her.
Dette bildet likte jeg - er veldig i din gate dette her.
Bta jobba.

Mvh. rak
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu