Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger460
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_424982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Håvard F.
Spennende Roger.
Et bilde som får meg til å undres... Jaggu ikke sikker på hva dette kan være. Kan det være en radar? Eller kan det være... nei.. denne var ikke lett. Liker bildet.
mvh
Håvard
Rune Edvin H.
Mja.. For meg ble dett litt rart, men det fikk meg i alle fall til å stoppe opp. Lurer på om det er i en serie, eller om det kanskje burde vært det..
Stein A.
Hmmm. Kan dere være en golfballvasker på en golfbane?
Geir A. G.
Helt klart en passerende UFO som har sneket seg inn foran kameralinsen! Men utover den sensasjonen, blir nok dette i særeste laget for undertegnede. Men hva vet jeg, dette kan jo være genial kunst for andre... :-)
Avsluttet .
Nja, denne fikk jeg mitt i trynet, og ikke så behagelig det egentlig, og ikke skjønner jeg hva som traff meg, men det føles som noe hardt. Bare gjetninger dette selvfølgelig, men hvis alle de 205 andre visningene før meg her har det på samme måten, så har du truffet noe, eller kanskje nysjerrigheten heller..
Roger H.
Håvard. Bra du undres her, ikke radar nei.

Rune Edvin. Takk for at du stoppet opp. Det er ikke i en serie.

Stein. Du har rett, det er en ballvasker på golfbanen.

Geir A. Takk for kommentaren. Setter pris på at du synes det er sært.

Kjell. Litt morsomt at bildet traff deg og at du ble nysjerrig.

Takker så mye for kommentarene, det innspirerer.

vh Roger
Avsluttet .
Hei Roger. Det kunne vært interessant med noen av dine egne tanker med dette motivet. Vanskelig å plassere synes jeg, så hvis du ville..:)
vh kjellh


Roger H.
Hei igjen Kjell.
Skal prøve å svare deg. Jeg satt på en benk på golfbanen, dette var det jeg så rett mot meg et par meter unna. Tar et bilde her tenkte jeg. Jeg var ute og testet en gammel Hasselblad som jeg netttopp har kjøpt. Jeg så det bare som en komposisjon, ikke som et fortellende bilde. Ballvaskeren stenger jo for sikten innover i bildet. Som vanlig er negativet etterpå fotografert med Micro-Nikkor og D300. Mulig bildet bare er interessant for meg.
Er takknemlig for at bildet fanger.
Håper du ble litt klokere av dette. Har ikke noe mer fornuftig å si.

vh Roger
Avsluttet .
Takk for svaret, lurte mye på hva som var grunnlaget her, og velkommen i HB-klubben:)
Torbjørn V.
Jeg har sett på dette en del ganger nå, Roger. Lander vel på feil side av gjerdet i forhold til dette...jeg liker idéen og komposisjonen, men det er et eller annet som skurrer. Det ser ut som om du har lagt på et filter i PS som jäg inte gillar alls...tror du bare må kvitte deg med den hasselbladen...du skal få adressen min så kan jeg ta vare på den for deg;-) Tror det hadde blitt et ganske greitt bilde om ballvaskeren hadde vært litt 'softere' og overgangen mellom skarpt og uskarpt hadde vært bedre.

Mvh Toby
Roger H.
Torbjørn. Takker for kommentar og synspunkter. Skal se på muligheter hvis jeg bruker bildet siden. Tror ikke du skal ta vare på Hasselbladen:-) Den er litt morsom å ha. Det er ikke lagt på noe filter, men jeg var innom "fordel toner". Mulig det går ut på det samme.
Takk igjen.

vh Roger
Tove H.
Dette må være hatten til et utenomjordisk vesen som betrakter sitt nye "hjem"..., tenkte jeg, men så var det ballvasker på golfbanen. Bildet fikk iallefall min oppmerksomhet.. Ellers er jo det meste sagt.
Hilsen Tove
Roger H.
Hei Tove. Takk for at du brukte tid på dette utenomjordiske bildet. Takk for din oppmerksomhet.
Marit O.
Merkelig bilde Roger,har vært innom det mange ganger,og jeg for samme følesen vær gang jeg ser på der,at dette må være en skapning fra en annen planet.
Sært og spesielt,men jeg liker det!

Mvh Marit
Roger H.
Mange takk Marit. Fint du har vært innom flere ganger, setter pris på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu