overgang
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_426360} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
kari s.

Flotte kontraster.
Ann T.

Fine linjeføring og kontraster mellom de høstkledde og vinterkledde fjellsidene. 2 årstider i ett!
Mvh. Ann
Håvard F.

Mektige fjell, føler suget av høyde her. Liker V`n i bildet og formatet. Fin dybde.
mvh
Håvard
ingebjørg fyrileiv g.

Hei Fred. Storslått natur du viser her, og i et så lekkert skifte da. Men der stopper det. Jeg synes ikke noe om hverken komposisjon eller fotografisk kvalitet her. Det hele virker litt for grått til at det skal være så spennende, og generellt synes jeg ikke at plantaskog er så fint å se på når det er som oppi åsen der. -Men det kan vel ikke du noe for... Tele og noe knæsht utsnitt av fjella hadde truffet meg bedre her. Endelig konklusjo er at bildet er ok for å vise overgangen, men jeg synes ikke at det er noe fotografisk.

MVH Ingebjørg
Fred S.

Takk alle fire ! To årstider i ett, ja, det var også tanken med tittelen, "overgang".

Blir med på kritikken din et langt stykke, Ingebjørg: (Hei, forresten, lenge siden sist, høstferie ? )Behovet for en brukbar tele merkes ved motiver som dette, jeg brukte den jeg hadde med meg, 17-70 mm Ideelt sett ville jeg ha vært uten skogen, og konsentrert meg om fjellene. Samtidig er dette ett av de mest spennende sunnmørsalpe-panoramaen i hele regionen (sunnmøre), jeg ville ha med mest mulig, og da ble skogen også nødvendigvis med. Ellers er fjellet slik jeg vil ha det på min skjerm, men den er som nevnt utallige ganger før svært kontrastrik. Viktig for meg i alle fall å få med litt antydning til stein/berg undcer snøen her og der.
Ellers er dette Regndalsbreen, med Regndalstindene i bakgrunnen. Breen er den største i det området som kan kalles sunnmørsalpene, og under toppen lengst til venstre, Midtre Regndalstind, kan en ane blåbreen med sprekkene sine. Toppene til høyre er Råna, velkjent på sunnmøre. Begge bestiges lettest fra baksiden, fra Urke i Hjørundfjorden. "Framsida" her er fotografert fra Velledalen, mellom Stranda og Sykkylven.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu