Ei bu
Bildet er knipsa ut gjennom bilvindauget, oppover fjellsida, ein stad mellom Vatne og Helland ein gråversdag. Har jobba ein del i layers etterpå.(Er ny i layersverda :-) OK resultat får eg vel sei.
Bildet inngår i albumet Haram -
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger143
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Venche J.

Her har du jobbet frem et godt resultat, både motiv og fargemessig.
Mange flotte detaljer å studere. Jeg fasineres av det artige fjellet i bakgrunnen, som svinger seg nedover sammen med fossefallene.
Veldig flott fra deg.
Wenche.
Geir H.

Ja du har fått fram eit greit resultat med etterarbeid, her. Når det gjelder sjøve bildet og komposisjonen kunne eg gjerne tenkt meg ein litt annen komposisjon og kamerastand. - meir luft - føler at det "halter litt med så tett beskjæring i forgrunnen, og gjerne litt meir luft til venstre også..

Geir H.
Hilda Hol E.

god dag, Per Harald.

Jeg syns du tilsammen har vært veldig flink med bildet. Fargene på bua og i naturen står godt til hverandre. Likeså de diagonale linjene begge steder.

Man kan forundre seg over våre nøysomme forfedre, og hvordan de kunne utnytte tilgjengelige resurser på en sånn dyktig måte.

mvh Hilda.
Solvår B.

Hei Per Harald!

Et fint og litt annerledes høstbilde med bua i forgrunnen. Flotte høstfarger. Jeg blir også spesielt fasinert av fjellformasjonen i bakgrunnen. Det kan godt hende at litt mer luft hadde gjort seg. Det hadde vært artig å se.

: ) Solvår
Per Harald G.

Takk til alle for tilbakemeldingane!

Geir, Solvår: Enig i at det skulle vore meir luft, men eg sat i bilen og tok bildet ut vindauget, meir vidvinkel hadde eg ikkje, så det var ikkje meir luft å hente:-) Men sidan det i utgangspunktet regna og var grått og trist, ville eg prøve å sjå kva eg kunne gjere ut av det med etterarbeid i PS.

Hilda: Eg deler di beundring av våre nøysame forfedre. Det er mykje me har mista i vår materialistiske tidsalder. Ole Paus seier: "Vi har alt, men det er også alt vi har." Kort og treffande analyse, spør du meg:-)
Odd E. k.

Et flott fanget motiv av bua. Flott skarphet og et fint lys inn på motivet der fargene kom godt frem. Fin dybde i motivet og flott komponert!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu