Hjortebukk i brunsttid
Det er en flott opplevelse å være tett på disse dyra i brunsttiden.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-13 20:54:40
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma 120-300 mm. f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_427737} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Joachim A.
Dette var en flott bukk i klassisk positur, bra komposisjon. Nydelige høstfarger, fint rolig lys med litt glød i. Liker at bakgrunnen endrer seg helt oppe i bildet, skaper et bra perspektiv og gir et lite ekstra. Er ikke hodet helt i fokus? Sitter her og blunker litt og synes den er litt uskarp...?
Er basten akkurat sluppet fra geviret nå, ser blodig ut?
Geir H.
Fantastisk flott portrett av denne 10 taggeren. Synest farger og positur stememer bra her. Om eg ville gjort noko annerledes, ville eg hatt litt meir luft foran og under, og mindre bak. - dersom du har mulighet for det på originalfila.

Er nok ein fatanstisk opplevelse dette, sjølv om han ikkje brøler på dette bildet, er det jo tida no, og eg får fryninger og blir litt "halvkalle" av det kraftige brølet når dei sett i gang..

Godt jobba!

Geir H.
Rolf S.
Takk for kommentaren fra dere.
Har lagt ut en ny versjon som er skarpet litt til.
I tilegg har jeg justert bilde med litt kaldere fargetone.
Til J.A, Hjorten slipper basten i slutten august, noe tidligere på større bukker.
Mvh Rolf
Geir H.
Hei Rolf. Ja den framstår tydeligere skarp, og dei kaldare fargetonane hjelper også. Fint å sjå at litt etterarbeid fungerer.. Og den kan være litt blodig på geviret på ettersommaren ja, men dette bildet er vel tatt no seinare på hausten? Uansett håper eg for denne karen sin del at eg kun treff han med fotoutstyr i bagen...

Geir H.
Vegard L.
Versjon 2 ble en klar forbedring når det gjelder skarphet. Fargemessig fungerer begge versjonene. Komposisjon er god, posituren er fin. For øvrig et tiltalende miljø. Et gjennomført flott bilde der vanskelighetsgraden er temmelig høy.
Vegard
Kåre G.
Det er svært få som kan hamle opp med dine hjortebilder. Dette synes jeg er sædeles vakket. Spesielt versjon to. Jeg sitter hjemme med skadet fort og ser hjortejakta gå fløyten, så jeg får trøste meg med bildene dine og boka til Vidar Lunde.
Mvh. Kåre
Torbjørn L.
Meget flott bilde med et tilnærmet perfekt utsnitt :) Syns du også har fanget miljøet rundt bukken meget bra. Godt jobbet!
Finn E.
Virkelig et vakkert dyr - og et meget bra bilde!
Jostein G.
Dette er jo kameraten min hehe :-)) Syntes skarpheten er god nok i forhold til type motiv, miljø og hva som formidles. Fin hjortebukk i høstlige farger og i flott miljø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu