• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-16 19:36:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-10-16 19:39:17
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-10-16 20:09:32
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Venche J.
Jeg syntes faktisk du har gjort en god og artig jobb her Liv.
Liker komposisjonen der du har god orden på linjer og diagonaler. God spenning skapes av beina til personen. Grått, sort og hvitt i god harmoni til hverandre og det røde spriter opp.
Jeg liker det veldig godt.
Wenche.
Liv F. D.
HEi Wenche,
mange takk for din vurdering og kritikk av bildet. Jeg er selv litt usikker på om jeg burdte rette det opp så bunnlinja blir pararllell med linjene i fortauet, men da får jeg problem med å beholde hele dama i v-hjørne. Hva med den hvite veggen skom kommer ned som en trekant i h-side? Funker det eller? Tar gjerne imot forslag til andre kutt/løsninger.
Jeg var litt begeistret for alle disse linjene og de tre sirklene av kummelokka i fortauskanten - og tilfellet av den rødkledte dama mot rød bakgrunn :)

Liv ")

Øystein U.
Hei
Her var det mye geometri. En mattelærers drøm. Blir ikke helt enig med meg selv om den hvite veggen. Fungerer på en måte. Kan samtidig virke irriterende og forstyrrende. Det er lett for at blikket går mot høyre og veggen. Samtidig er det også en trekant,noe som også går igjen i resten av bildet. Bena på bildet må med, men å klone bort reklameplakaten hadde vært en ide.
mvh <øystein
Håvard F.
Bilde er kjempetøft. Hadde vært ekstra spennende å se det med et kutt i topp, så bare linjer kommer frem - uten bein og rødt i topp.
mvh
Håvard
Isidoros P.
ja dette var kult..Beinet kan de gjerne være med men det rød på toppen og skiltet kunne bare klippes bort..Men uansett dette var flott..og fargene og lystone er også fine.
Kjempe bra.
isidoros
Morten M.
De rene linjene i bildet er etter min mening det som gjør bildet spennende. Spesielt fra fortauskanten på andre siden og nedover. Veldig bra. Jeg synes derimot at skiltet på andre siden av veien ødelegger.Er også litt usikker på om personen på venstre side hører hjemme i bildet i det hele tatt. Jeg tror de tre rundingene i fortauet, som bryter opp linjene og trekantene i bildet, ville kommet bedre frem om person og skilt hadde vært borte. Kanskje bildet også skulle vært kuttet langs overgangen mellom vegg og fortau? Selv om rødfargen virker spennende mot alt det grå, synes jeg at det mørke hullet øverst til venstre trekker ned. Perspektivet synes jeg sitter helt perfekt! Mvh Morten
Torbjørn L.
Denne likte jeg meget godt! Deilige linjer og spennende med de røde elementene :) Skulle jeg pirke på noe så er det eneste at jeg syns den plakat tingen ikke passer helt inn. Men alt i alt meget bra jobbet :)
Jon V. S.
Hei Liv...
Syntes dette var godt komponert med masse linjer, diagonaler og dybde.... Jeg ville ikke gjort så store forandringerer på det annet en litt oppretting og beskjæring fra topp. Syntes bildet har bra potensiale... Skal sende deg et forslag på mail...

Ha en god helg..

Mvh.
Jon V.
Liv F. D.
Mange takk for kritikk av bildet ØU, HF, IP, TL og JVS - utrolig fint med tilbakemeldinger. Jeg har laget noen nye versjoner - forsøkt å justere etter forslag fra dere. Selv likte jeg best den siste. Jeg tenkte på reklameskiltet før jeg la ut bildet, men så i ettertid at det ble for rotete.

mvh
Liv ")
Morten M.
Liv, er enig med deg med tanke på favoritt. Rødfargen må være en del av bildet, som ditt siste bilde viser. De andre versjonene blir for blodfattige. Reklameplakaten er borte, kjempebra, synes bildet totalt sett ble roligere. Ha en god fotohelg, Mvh Morten
Liv F. D.
;) 1000-takk Morten - samme til deg!

mvh
Liv ")
Hans-Jørgen H.
Virkelig et fasinerende og utforderende bildde Liv.
Her er rom for mange meninger.
Kjempetøfft observert og tenkt.
De røde ben må absolutt være med. Enten V1 eller V4.
Heller mot V4 faktisk.
Skikkelig geometribilde med noggå attåt dettene.
Usikker på trekanten til høyre. Kunne vært moro å se uten og.
Liker slike litt annerledesbilder.
Tyrin.
Avsluttet .
Legger meg på bølgen av mange tilbakemeldinger. Bildet var best uten reklameskilt.

Personen som går kunne du kanskje latt gå en halv meter inn i bildet før du eksponerte, men det kan du ta neste gang. ;)

Flott bilde!
Marit O.
versjon 4 er bare kanon Liv!Her snakker vi linjer og så da den persjonen med røde klær og sko som kommer in i bilde godt plassert oppi hjørne!
Takk sier jeg :)
Jeg rett og slett digger det!!! :)


Mvh Marit
Thorbjørn R.
Ja, v4 ble knakende bra. Herlig samspill mellom linjer og farger. Personen som skrider inn i bildet, med farger som matcher bakgrunnen, er det lille ekstra. De tre kumlokkene bidrar også positivt. Dette kan du være veldig fornøyd med, Liv.

Mvh Thorbjørn
Erik J.
Jeg har sett på dette flere ganger, første gang var tanken at her er du inne på noe spennende uten å ha kommet helt i mål. Så ser jeg v4 og ser at det virkelig nærmer seg! Likevel blir jeg ikke fortrolig med veggen til høyre i bildet. Kanskje ville litt beskjæring i bunnen hjelpe, men kanskje enda mer en utilgivelig warp for å dra vekk veggen...
Knut R.
Jeg synes at det meste fungerer flott i V4. Det røde blir en flott fargeklatt som hever bildet og benet er akkurat der det bør, og veggen til høyre synes jeg også bør være der den er.

Utrolig mange flotte linjer i bildet ditt.

Jeg synes dette var helt supert!

mvh Knut
Liv F. D.
Oiii, her mister jeg nesten munn og mele :) Tusen takk alle sammen for at dere ville gi kritikk på bildet. Alltid spennende og skummelt å komme med noe nytt.
Men da jeg oppdaget alle disse geometriske linjer og trekanter ble jeg helt betatt. Måtte bare ha det med meg hjem. Og det ble jo match da, når den rødkledte damen kom trippende inn i bildet . Dette er et snapshot som jeg fikk med meg i sommer.

mvh
Liv ")
Isidoros P.
Ja enig med deg siste versjon er best du hadde rett om at rødfarget måtte med..
isidoros
Bodil Kristine F.
Rødfargen som går igjen på vegg, sko og klær gjør (i kombinasjon med sirkler og rette linjer) bildet til en højdare.En ytterligere forsterkning av prikken over i-en er det uregelmessige mønsteret på jakken. V4 - uten skiltet som forstyrret - er helt knall.

Mvh Bo
Tom E.
Har også stor sans for dette, og enig med deg i at v4 er sterkest. Rent og grafisk, og med de røde elementene som viktig kontrast til de grå flatene.

Mvh TomE
Liv F. D.
Mange takk til Isidoros, Bodil og Tom for at dere tok dere tid til å kritisere bildet. Setter stor pris på tilbakemeldinger på sånne litt spesielle bilder.

mvh
Liv ")
Inger-Lise S.
Hei Liv!
Dette syns jeg er rålekkert! Flotte linjer, vinkler og rundinger. Elegant! Det røde frisker opp og jeg skulle til å velge v1, men så så jeg v4 :-) Den klare vinneren.
Jeg syns bildet er spennende, dekorativt og at det burde henges opp i stort format.
Dyktig jobbet her!

Inger-Lise :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu