Jakten på kjærligheten...
Her er ny dame ankommet gården - med Kåre som anstand... Drivdalsgubben prøver å gjøre inntrykk.
Men så... hva er det som skjer, prøver han å rappe Kåre?
Bare for gøy....:-))
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-10-20 02:05:36
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_429087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
anders s.

hehe ja humor og fantasi er det ingenting å si på her
2 småsyke og artige bilder
mvh anders
Liv F. D.

God morgen Tove!
småcraycy - pass godt på Kåre. Det er nok av skumlinger der ute ;)

mvh
Liv ")
Håvard F.

Go morgen :)
Godt med selvironi. Har sansen for slikt. Kåre er med, og det er bra. Kåre er populær, og også her gjør han god figur :)
Skummel han drivdalsgubben ja ;)
mvh
Håvard
Isidoros P.

Artig historie..veldig bra fortalt med Kåre i focus og bevegelse og spenning rundt.Det ser ut at Kåre synes neste syn på utviklingen men samtiidig vet at menneskennes verden er fult av kaos det mørke og den uorden..
isidoros
Odd E. k.

Du gedigne gammalost!

Her er drama, håper drivdalsgubben ikke har mistet husnøkkelen, for her strømmer det på med sprengkåte,arveløse- og mediasyke kvinnfolk i bøtter og spann. De kommer inn til garden fra alle kanter, fra fjellet, krabbende oppetter elvestryket og i nedslitte folkevogsbusser for å vise sin nød. Hvor skal dette ende. Kåre sitter livredd opp i det hele og overværer hysteriet. Gubben selv hadde et svare strev med å kome seg løs fra de halvnakne brystfagre jomfruene som klynget seg til han inne på stuegulvet. Han måtte ty til rifla for å spre mengden, noe som førte til et skudd som nesten rammet Kåre som satt i sjokktilstand opp i sofakroken. Skuddet gikk gjennom veggen og ned i potetkjelleren. Ryktene sprer seg, så lensmannen fra bygda overværer det hele fra fjellsiden, han tør ikke nærme seg garden i denne krigstilstanden. Gubben får nok et svare strev med å vaske hele garden med grønnsåpe før kjerringa kommer heim fra Lopphavet med torsk full av Omega 3. Makan til parfymeeim skal en lete lenge etter, eimen ligget tett over drivdalen. Hvor skal dette ende tovemor, send Kåre heim til Bergen sporenstraks!!!!

Mvh

Odd E.
Jarle H.

Hehe
Skal si det går for seg hos gubben ja. Kulehull i veggen og greier.
Han Kåre har jo vert i slike drama før har jeg sett, så han kommer seg nok ut av dette også på et vis. Artige bilder av dramaet. Følger spent med på utviklingen.

Mvh Jarle
Marit O.

Og hutte meg tu her tar det helt av Tove,ikke enkelt og være Kåre,for en dramatikk han blir dratt inni :)

Mvh Marit
Tove H.

Det går hardt for seg i Drivdalen etter at gubben meldte seg på "Jakten på kkjlærligheten".... Og at stakkars troskyldige Kåre skulle bli innblandet i skudd-drama....nei og nei...
Tusen takk for blomstrende respons fra dere alle - og Odd E...du er fabelaktig på å beskrive åsted og omgivelser - og på å drive historien videre mot ....holdt på å si stupet....
Kåre får ikke oppholde seg der et sekund lenger....ikke vet jeg hvordan dette ender...
Hilsen Tove
Per Einar G.

Stakkars Gubben og ikke minst Kåre som er den uskyldige parten i dette folkeeventyret. Jeg hørte smellet og følte jeg kjente rekylen av børsa til drivdalsgubben helt her vest og det er jo allment kjent at den gubben driver og lader sjøl. Det skal visstnok være oppskrifter og mål med like deler krutt, rosenrot og knust blå viagra innført fra Australia, og visstnok ikke på lovlig vis. Nei hvor er Matt Dillon ;)

Du kan jaggu fortelle i bilder Tove, begge versjonene gjorde seg godt på trykk.

Mvh
Per E.
Solvår B.

Hei Tove!
Ja , dette var sterke scener! Skjønner godt at de kutter disse delene i tv-versjonen. Litt vanskelig å følge historiens gang for en som ikke kjenner disse personene fra før, men spenning i hverdagen skaper du ihvertfall!
Kjempeartig! : ) Solvår
elin a.

Sitt Kåre på ekspressbussen hem te Bergen...
Han har ikke godt av dette kjærlighetshysteriet som rir Drivdalsgubben nå...............

Takk for en god latter.
elin
Hans-Jørgen H.

Du gedigne torskerogn!
Hva i heiteste gjør Kåre oppi Drivdaln Tove?
Du har da vel ikke sendt Kåre som reisefølge for den giftesugne Bergenstuppa? Hun er altfor gira på den roserotbefengte gubben til å ta ansvar for Kåregutten. I sin struttende tilstand ser han tydeligvis på Kåre som en rival og vil ha ham vekk koste hva det koste vil...Se bare på kulehullet i veggen...
Håper Kåre blir venn med Sussikatta hennes Vinstraberta og at de tar seg en tur nordover fjellom og ned i ekornskogen hans Odd hvor mange saftige steiker lokker. Ha-ha skal se det utvikler seg varme feelings mellom a Sussi og han Kåre ja. Utpå vårparten kommern vel rekende heimatt og skryter av farskapet til tyve små goldenpussies.
Dra på Lopphavet for et drama Tove.
Hva blir det neste?
Tyrin.
Avsluttet .

he, et utrolig blinkskudd her Tove. Crazy så det holder:)
mvh arild
Avsluttet .

Hehe,det går unna ser jeg.
Og dette er jo mye bedre enn den vanlige jakten på kjærligheten som går på tven hehe:-)
Tone
Odd E. k.

fortsettelse...

Hutte me tu tovemor, drivdalsgubben har stengt potetkjelleren og rømt stedet med jomfruene hakk i hæl. Han er sett haikende langs E 6 på tur sørover i bare nettingtrøye, rosa underbukse og spissko.. Kaldet og glatt er det også der rimfrosten har nådd barten og skjegget til gubben. Ser nå ut som en julenisse der han står i veikanten i nyinnkjøpt gebiss kjøpt på postordre. Tv 2 teamet er narret på elva av gubben og Kartine Moholt er fra seg av fortvilelse. Skal "serien ende her" går hun å skriker langs veikanten oppe i Drivdalen og holder seg for panna. Jomfruene har søkt tilflukt i staurløa og ringer febrilsk etter lensmannen som fortsatt oppholder seg i fjellsiden, da med utgått batteri på mobiltelefonen. Hvor skal dette ende, en lang natt venter...er dette slutten på visa...

Mvh

Odd E.
Tove H.

Tusen takk for overveldende respons på kjærlighetshysteriet - morer meg skikkelig, humre, humre....
Glad jeg bor langt unna ....tenk at smellet hørtes helt hit....det sier sitt!
Hilsen Tove
Venche J.

Jeg har fått livet forlenget med flere år i kveld. :)
Herrefred for noen kommentarer. De er gærne disse fjell- og dalgubbene. LOL
Festlig Tove.
Wenche.
Tove H.

Helt enig...jeg ler meg skakk :-))
Tusen takk respnsen, Wenche!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu