Ground Zero - New York
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-02-07 21:29:37
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D1
  • 80
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/1.8
  • Filmtype400 Iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
monica p.

Sterkt bilde, ville kappet bort byggningen til høyre, og kanskje litt på toppen.
Ellers et meget talende bilde.
Mvh Monica
Dave S.

For dem som ikke vet er dette det eneste som er igjen av World Trade Center. Sterkt bilde.
monica p.

Flott, denne liker jeg bedre.
Monica
Svend Y.

Et greit bilde, men.
Se på bilde for seg uten å koble mot teksten, er dette da egentlig ett godt bilde? Hadde betraktere skjønt hva det dreier seg om uten teksten din?

For noen som ser det uten å tenke på 11.sept er det ikke et bilde som fanger noe fra den plassen. bildet viser i så henseende bare et snevert detaljutsnitt. Kanskje du burde tatt med MYE mer av miljøet rundt og ikke zoomet inn. Bildet gir meg liksom ikke noe begrep om størrelsen på slålkonstruksjonen som står igjen osv.
Føler at selv om det er sterk symbolikk i ''korset'' at det ikke utenvidere kan kalles et bra bilde. Føler at det er mye mer å hente i dette motivet enn det du har greid å fange.
Kai F.

Kanskje burde jeg fortalt rammene for å ta bildet i det hele tatt. Jeg tok bildet gjennom gitter. Hadde jeg brukt en vidvinkel (som du ser har jeg ikke zoomet noe) ville det ikke vært noe bilde. Skjønner at du synes bildet ikke nødvendigvis er så godt uten tekst, men da må mange bilder fjernes fra dotten. En kort fortellende tekst er like viktig for kritikeren som noe annet Størrelsen på stålkonstruksjonen burde du få et inntrykk av hvis du ser bygningene bak. En kan vel se at det ikke akkurat er lite. Ja det er alltid mye mer å hente i et bilde. Jeg har ikke selv kalt det et bra bilde, men et bilde jeg har tatt. En kan alltid gjøre ting bedre. Men dette er det bildet jeg tok, og det er rett og slett ikke så mye å gjøre med det.

Men takker for konstruktiv kritikk.

mvh
kai
A S.

Hei Kai!
Jeg har skrevet det før, og jeg kan godt gjenta meg selv: Når skal selvsensurknappen din smelle til for fullt? Du har så mange gode bilder her inne på foto.no, men med jevne mellomrom buser du ut med middelmådige bilder du burde heller hatt i skuffen din. Dette bildet er et skuffebilde. Jeg skjønner at du lot deg fascinere av korset ( 100 vis av fotografer har gjort det samme som deg over samme motiv før), men i dette tilfelle blir det halvhjertet og rotete. Dette blir hverken fugl eller fisk, og derfor fungerer det ikke for meg. Sorry, Kai. Neste gang forventer jeg noe langt bedre enn dette.
Snakkes.
Skaven
Morten G.

Bilde er lagt inn i kategorien ''Presse''. I den sammenhengen så syntes jeg at bilde forteller sin historie.

Alle kjenner til hva som skjedde på G.Z. den dagen i 2001, og for å fjerne enhver tvil knytter teksten innholdet i bilde til trageiden. I den sammenheng så syntes i allefal jeg at symbolet i dette stålkorset, som egentlig er deler av selve stålfundamentet fra et av de store bygningene, forteller historien på en utmerket måte. Et pressebilde kan i enkelte tilfeller forsvare seg selv bare gjennom det det forteller, uten nødvendigvis å inneha alle de øvrige kvaliteter. Det blir et kompromiss for å kunne fortelle selve historien.

Jeg forstår likevel de som ønsker å se mer, få et større perspektiv. f.eks. over plassen for å vise størelsen e.l. , men for alle som har vært der nede, på G.Z etter ulykken så vet vi at sperringene er ikke bare mange, de er komplette i forhold til plassen. De er høye, og de er stedvis tildekket.

Så for meg så fungerte dette ok, og så lenge det er i den kategorien det er lagt, så syntes i alle fall jeg at det er et greit bilde som gjør jobben !

Morten G.

Glemte å legge inn en link til et bilde jeg har lagt ut fra G.Zero. bilde nr. 58973
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu