Sol i Blikket
Utstyr
  • Canon Eos 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger280
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_42950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Marcelo V.

Ble det ikke litt for mye softing? Komposisjonen som portrettbilde ble litt for statisk.
Hilsen
MV
monica p.

Enig med Marcelo, men ellers var det et fint bilde.
Monica:-)
Jan Ove H.

Dette har jeg sett før.
Jan Ove
Ole Martin E.

Artig å se deg med et ''vanlig '' bilde igjen. Fin stemning, men kanslje litt mye softet som det allerede er påpekt. Mvh Olemartin
Jóhann Á.

Hei Fred!
Syns det var artig å se et portrett bilde her på Dotten som ikke bare viser halv ansiktet, et øye, en tann eller hva det måtte være.
Likte bildet. Rett fram og greit, fint lys og fin øyekontakt. Fine sv/hv valører i hele bildet. Jeg kan godt leve med den softingen som er lagt på. Softet før eller etter digitaliseringen?
Stig S.

Enig; rett frem og greit. Fint softet, ville vurdert litt mindre softing på øyepartiet. Joda, bra jobbet dette, Fred!

--stig--
Arnt B.

Helt enig med JÀ. Fint og søtt bilde.
Hans-Einar O.

Morsomt og se at du takler slike motiver godt også, Fred. Vakker modell med fin øyekontakt. Likte godt softingen og ellers et enkelt og fint portrett.
Mvh Hans
Tom A. T.

Fint direkte og rett på portrett. Enig med de som syntes du har softet litt for mye.
mvh Tom T
Fred S.

Takk for kommentarer ! Softingen ble som den ble, hadde tenkt å legge det ut slik det ble i mørkerommet, men fant en oppskrift på softing i ''...Dummies'', og da så. Var opphengt til de grader i softing for en del år tilbake.
Johann: Deler tankene dine mht. dette med amputerte ansikter som stikker fram fra alle tenkelige kanter og hjørner. Noen få av disse bilder ER faktisk interessante, men de fleste er bare bevis på hvor fort en klisje skapes.
Hans E: Det er sv/hv, og for det meste portretter, jeg har drevet med helt siden jeg kom til Overhalla for 27 år siden og oppdaget at det stod et ubrukt mørkerom på skolen jeg jobber på. Har tilbrakt hundrevis av timer der, men har bestandig vært litt lettvint av meg, og har mer masseprodusert bilder enn å virkelig gjøre meg flid med hvert enkelt. Det i motsetning til en virkelig grundig mørkeromsspesialist som har innlegg over, tror nok han synes jeg slurver avgårde litt i mørkerommet. Ikke sant, Ole Martin ?
vh freds
Elisabeth W.

Så er det meg da, som blir nysgjerrig ... Hvorfor var du så til de grader opphengt i softing, og dessuten: Hva gjorde at du valgte å bruke det på akkurat dette bildet? Når det blir såpass mye som her, gir det for meg en nesten drømmeaktig stemning. Det gir et veldig 'mykt' inntrykk av denne jenta, som for alt jeg vet kan være tøff som bare det i virkeligheten.

-- Elisabeth
Fred S.

Her spør du mer enn ti vise kan svare, men la gå: Da jeg begynte å kikke i ''Fotografi'' tidlig på 70-tallet, var softing litt in. Husker en kvinnelig amatørfotograf, tror hun het Wang ( Solveig ? ) som hadde noen herlige bilder: Mye korn, mye softing. Hvorfor jeg falt for nettopp det ? Nei, så mye tror jeg ikke jeg klarer å vrenge sjela mi. Hadde (og var veldig kry for det) et bilde vist på ''Blinkskudd'' midt på 70-tallet, og det var så til de grader softet. (Og motivet det samme)
Og jenta her ? Joda, hun er tøff nok , burde kanskje ikke ha softet henne SÅ mye... Men jeg fant som sagt en oppskrift, den som sikkert alle bruker, men jeg er nå litt treg av meg da (Gaussian Blur/ Layers)
vh freds
Stein Rune B.

Nydelig modell og bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu