Med ungdom i huset.
Med 3 gutter i huset er det ikke fritt for at det er blitt noen slike stunder som dette , hvor ungdommen samles for "lan". Dei sitter i time inn og time ut og spiller mot hverandre på data. Ikke fatter jeg hvordan dei klarer det men kjekt har dei det:-)
Har her gitt med ut på noe som jeg ikke på noen måte veit om fungerer, men bilde er av en heller lite spennede kvalitet så fekk lyst å leke litt:-)blir ingen vane.-)!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Håvard F.

Hehe. likte egentlig dette. Skikkelig "tegna" filter, men det forenkler utrykket, uten for mye annet dill dall.
Du får det frem på en rein måte.
Godt å se så mye ledninger på gulvet og god intensitet/knnsentrasjon og spore :) Bra formidlet.
mvh
Håvard
Isidoros P.

Artig "tegnbilde"..bra at de har høretelefoner på seg.. det kunne bli fort kaos..det likner mest på skolerom enn på vanlig rom i et hus..
Morsomt.
isidoros
Solvår B.

Hei Cathrine!
Et artig bilde som ser ut som det er tegnet. Får fint fram detaljene. Jeg aner ikke om et slikt bilde er lett å lage eller om det krever masse arbeid. Det får jeg vel lære meg etterhvert. Jeg liker hvertfall bildet!
: ) Solvår
Venche J.

Kjempeartig med lan-party og kunstnerisk dokumentar fra deg. Har vært med på å sette opp nettverk til flere slike med tusenvis av meter med kabel. Bedre at de sitter der en å fly gatelangs. :)
Liker det.
Wenche.
Avsluttet .

Så satte du deg ned og tegnet? Flink til å tegne er du og.
Synes du ror det godt iland, ble stilig dette Cathrine.
mvh arild
elin a.

Herlig bilde av lan-gutta.
Jeg og tenker tegning når jeg ser dette. Liker forsøket ditt jeg.
elin
Cathrine L.

Hei alle sammen
Takk for fine kommentarer. Hadde vel reknet med meir delte meininger om dette bilde så kjekt at det blei akseptert.-)
Wenche jeg er så enig i at det er mye bedre dei sitter ilag og koser seg enn flyr gatelangs, og når det langt fra er hver helg dei spiller er alt vel og bra!
Sliter tidsmessigt for tiden og er sløv med kommentarer på deres bilder. Kikker på dei og koser meg dei, men analysering og kommentering blir nedpriotert for tiden. Kommer sterkt tilbake snart.-)!!!
Mvh Cathrine
Roy Arne K.

Her har du brukt et bilde som passet godt til dette her. Tegningsvirkningen er veldig bra her. Minner meg litt om de tidligste musikkvideoene til a-ha - det er jo en del år siden.
Herlig dette her. Bra du har dem samlet!!

Mvh. rak
Anne U.

Så utrolig kreativt etterbehandlet, var nesten som jeg fikk lyst å sette tenkebobler over hodet på de, fikk litt sånn tegneserieassosiasjoner her. Flott utført Cathrine. Mvh Anne :)
Liv F. D.

Hei Cathrine,
ja sånn er det vel rundt om i mange hjem ;) Kjempestilig presentert i "blyantegning" Passet utrolig godt. Mange fine detljer og fine fargetoner.

mvh
Liv ")
Cathrine L.

Takker for fine kommentarer:-)
Mvh Cathrine
Jane B.

Se her ja! Jeg har et stk tenåring i huset sjøl, så dette så kjent ut. Lan er det her også innimellom. Ser jo ikke ut etter dem etterpå, men det er heldigvis ikke jeg som skal rydde. ;-)

Synes effekten du har brukt passer godt til motivet.

Mvh
Jane
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu