Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDias, fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431151} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torild H.
Heilt greitt, og i alle fall blått... vibrerande, intenst. Det svarte kledet(?), hengande, er litt formildande. Om det er -fargen, eller sjølve innhaldet som er mest provoserande og/eller tankevekkande i dette biletet, kan det nok vera delte meiningar om.

Eg må sjå på dette om att og om att, så det fungerar godt for meg.

Torild
Yngve Sem P.
Jeg merker at jeg blir veldig nysgjerrig på hva fotografen har tenkt med dette bildet. For jeg klarer ikke å finne noe som fenger her. Jeg opplever det blå i forgrunnen som en blokkering av noe som ikke ville avslørt stort av interesse uansett. Det er bare i veien for noe helt ordinært.
Jeg er ikke likegyldig til bildet tydeligvis, men all reaksjon er ikke god reaksjon for meg. Jeg blir bare irritert her, og skjønner ikke greia. :)
Hans Christian G.
må si meg litt enig med Yngve her. Det er sjelden noe uskarpt i forgrunnen på et bilde blir interessant, det er som om man jobber mot fotografiets kvaliteter. Dybden forsvinner...
Hans Christian G.
må si meg litt enig med Yngve her. Det er sjelden noe uskarpt i forgrunnen på et bilde blir interessant, det er som om man jobber mot fotografiets kvaliteter. Dybden forsvinner...
Hans Christian G.
må si meg litt enig med Yngve her. Det er sjelden noe uskarpt i forgrunnen på et bilde blir interessant, det er som om man jobber mot fotografiets kvaliteter. Dybden forsvinner...
Avsluttet .
Litt annet utsnitt og i farger, men ellers mistenkelig lik en tidligere utgave fra deg i sort/hvitt? Er fremdeles svak for hasselbladrammen:(), men ellers ser jeg i hovedsak de samme som jeg så og kommenterte omkring det forrige bildet ditt. Jeg var veldig nysgjerrig på hva budskapet var da, og du ga jo også en ”forklaring” Link: http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=485885
Jeg prøver alltid å stille meg åpen når det gjelder innholdet i bilder, og jeg kan for den del godt være at det er noe her som jeg ikke oppfatter, derfor vil jeg også bruke en ”oppskrift” som ble benyttet i tilknytning til et bilde som skapte nyttige diskusjoner ved en tidligere anledning på disse sidene. Så spørsmålene mine blir;

Skildrer det en stemning; Nei jeg klarer ikke å se det her. Vekker det nysjerrigheten; Ja, det synes jeg det gjør, noe blått med en skyggeaktig gjenstand som får meg til å lure på hva dette er, selv om jeg vet fra tidligere ”forklaringer” at det er en ballvasker forklart fra de som kjenner golf bedre enn meg, samtidig som jeg enda lurer på hva fotografen vil med dette. Vekker det andre følelser i meg som betrakter; Nei, men nysjerrigheten dominerer enda framfor irritasjonen over dette blå som står i vegen for ”utsikten”. Har det et budskap; Kan være det har, men jeg ser det ikke. Er bilde vakkert eller dekorativt; Jeg kan heller ikke se det, og det framstår mer som en dokumentasjon for meg. Er det teknisk bra; Etter min oppfatning greit nok, fokuset er bevisst brukt. Funker det; Tja, kanskje på sitt meget spesielle vis. Det har ingen hensikt å være overfladisk for eller imot et bilde som dette, men i stedet prøve å begrunne hvorfor. (hvis en gidder) Det kan jo være en utfordring, og i verste fall kanskje blir det bare en masse ord for å si det samme som en kunne gjort med en setning, altså et meget spesielt bilde, men litt moro skal en ha også!
Ivan H.
Hei,

Tja, hmm, synes dette er litt rart. Jeg blir nysgjerrig, men det forsvinner fort. Skal prøve å gi en forklaring på det..

I og med at ballvaskeren (hadde ikke sett det selv) er så nær og ute av fokus, tvinger den blikket mitt å se rundt. Og der blir det. Jeg fokuserer rundt vaskeren, i leting etter noe som kan interessere meg, men jeg finner ikke noe. Lurer på hvordan dette bildet hadde vært med noe rart, absurd, noe tatt ut av en annen sammenheng, i bakgrunnen. For jeg opplever bakgrunnen her som hovedmotivet, der man skal gå etter leting etter noe interessant. Jeg blir litt skuffet når jeg ikke finner noe, men tanken streifer meg om det faktisk er meningen. I såtilfelle har du truffet, men bildet blir ikke mer interessant for meg av den grunn.

Hadde vært interessant å lese hva du får ut av bildet, Roger.

Forøvrig så synes jeg Kjell ga en god kritikk her.

Mvh
Ivan
Roger H.
Takker for fine og varierende kommentarer.
Bra det fungerte for deg Torild, det gjør vel det egentlig for meg også.
Når betrakteren blir nysjerrig og irritert så er det også greit.
At dybden forsvinner når forgrunnen er uskarp er vel noe jeg ikke har tenkt på Hans Christian.
Kjell og Ivan, dere har fornuftige, grundige og reflekterende kommentarer som inneholder mye bra som jeg kan forholde meg til senere.
Dere fem har gitt meg noe å tenke på.
Hva jeg får ut av bildet, det er at jeg ser den blå ballvaskeren som hovedelementet. Selv om jeg valgte å ha den uskarp synes jeg den har en fin form Mulig det er mot alle regler og ikke så interessant egentlig.
Jeg er enig i at bakgrunnen kunne inneholde noe mer konkret som fester blikket og fortelle noe.
Roger H.
Dias, fotografert med Micro Nikkor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu