A.H. III
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_431895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Fred S.
minte meg umiddelbart om Johnny Depp, men det er vel egentlig ei jente....Tøff , litt avslappet positur, aner såvidt øynene, skulle gjerne ha sett mer glimt av liv i dem, og skulle også gjerne ha klart å skille armene ut fra resten av frakken. Men min skjerm er mørk...
Midstillingen fungerer bra, bruker folk å skrive når de ser noe midtstilt, her kunne jeg nok ha tenkt meg mr/miss Depp 3-4 cm lenger bakover.
Liker de kornete "omgivelsene"

vh fred
Anders H.
Svært usikker på dette. Thumbnailen fanget interessen min nokså raskt på grunn av at det er grafisk tiltrekkende. Jeg er svært glad i denne typen strukturskapende korning, men jeg synes kanskje det skaper en feil stemning i dette tilfellet. Det er typisk for dystre, seriøse portrett. Noe også det grafiske tilfører med store sorte og grå flater. Ansiktsuttrykket til jenta synes jeg ikke bidrar til denne stemningen. Derfor ville jeg selv ikke vært så tilfreds med det blikket du har fått frem her. På grunn av dette føler jeg ikke noe nærmere kjennskap til dette mennesket, som jo er essensen i et godt portrett.

Jeg er også litt usikker på om jeg vil se mer av hatten eller bena. At kroppen hennes former en nesten søyleaktig form er interessant, men det blir litt tungt i toppen slik det er nå.

Oppsummert synes jeg ideen er svært god. Det er en variasjon av et allerede godt kjent uttrykk, men gjennomføringen kunne vært bedre.
Jarle H.
Et bilde som raskt fanger oppmerksomheten min.
Etterbehandlingen av bildert sitter som et skudd i mine øyne. Liker de tunge s/h tonene og korningen.

Komposisjonen er uvant og spesiell. Uttrykket på damen fungerer godt til bildets uttrykk. Jeg kan se for meg at dette bildet vil bli strekere som en del av en kolleksjon rundt samme tema/toning/komposisjon. Som et enkeltstående bilde merker jeg at den uventede komposisjonens overraskelsesmomet avtar litt for fort.
En spennende infallsvinkel på et portrett. Vel verdt å utforske videre.

Mvh Jarle
Erik B.
Tusen takk for gode kommentarer og innspill.

Hilsen Erik.
Anders H.
Jeg kommer tilbake til dette bildet fordi det har festa seg på netthinna. Ansiktsuttrykket er det som har dratt meg tilbake. Nettopp fordi det sto i opposisjon til det grafiske uttrykket. Jeg må også kommentere at skyggeleggingen av øynene er spennende og viktig. Jeg har og endra mening om balansen i bildet. Det fungerer godt.
Magnar B.
Bra portrett! Likar det grafiske uttrykket i den litt dristige komposisjonen. Det litt underfundige ansiktet gjer det også spennande. Like it!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu