Hvervenbukta
Bare så synd att man ikke kan be folk om å gå vekk for noen minutter....
Utstyr
  • Canon EOS 50E
  • EF 28-80 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger433
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43065} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge H.

Pent! Ville kanskje ønske meg enten mer eller mindre av grenen oppe i hjørnet. Ser det er høst, men det fikk meg til å tenke på at nå er det snart sommer igjen! :-)
monica p.

Kjempekoselig bilde, den fuglen irriterer meg litt, trodde nesten det var noe på skjermen min med det samme.
Ellers var farver og skarphet kjempefine.
Monica
Steinulf L.

Flott bilde. Du kan jo prøve å klone bort personene.
Kurt S.

Bortsett fra nevnte småpirk er dette et nydelig bilde.
Får en slags fredfull følelse av å se på det.
mvh Kurt S.
Avsluttet .

Instämmer i ovanstående kommentarer. Man längtar bort för en stund!
Per Inge Ø.

Jeg ser du får kommentarer på at skarphet er kjempefin. Dét er imidlertid hva som mangler. Ser du på trærne i høyre del av bildet er det tydelig at detaljene ikke er godt nok oppløst. Det samme gjelder det hvite huset og sanden.

Fargene er derimot gnistrende gode, og det samme er komposisjonen selv om jeg er enig i at stillheten og landskapets harmoni ville vært enda mer slående dersom ingen mennesker hadde befunnet seg på stranden.

Fuglen i luften synes jeg gir mer dynamikk til bildet, og understreker naturligheten på en effektfull måte. Dette spesielt fordi den søker ut til venstre, ettersom denne bevegelsen innebærer et innebygget paradoks: En bevegelse mot venstre vil i bildeanalyse oftest bli oppfattet som en bevegelse ''hjem.'' Samtidig er det åpenbart at fuglens retning også er ut, mot det store havet. Effekten er en understrekning av det store havet som fuglens hjem, og kombinert med roen i landskapet til høyre viser det strandnaturens (Hvervenbuktas) spennvidde.

Etter å ha sett på en rekke av bildene dine, mener jeg at du ville vinne mye på å perfeksjonere din oppskarpingsteknikk, men det er litt vanskelig å gi deg råd når jeg ikke vet hvilken digitaliseringsmåte du har benyttet, og hva du gjør.

Per Inge Østmoen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu