Utstyr
  • Nikon D3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432361} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Terje M.

Fint motiv, men jeg tror jeg ville kutte bort trær på begge sider og fått et renere bilde.

Mvh
TerjeM
Roy Helge R.

Jeg istemmer at her er det et flott motiv. Valg av blender og lukker gjør også sitt til å øke innholdet i bildet. Jeg er ikke enig i at det behøves å kuttes noe særlig i kantene - å fjerne trærne vil gjøre bildet flatt og uten dybdefølelse etter mitt skjønn.

Men - om det hadde vært mulig å gå litt bakover og bruke en lengre brennvidde? Det er jo ikke sikkert det er mulig i det hele tatt - men da kunne kanskje trærne på siden blitt _litt_ mindre dominerende og brua tre mer frem.

Ellers er jo dette et sted man bør dra tilbake til en dag med dramatisk skydekke, en anelse blå himmel i sprekkene og med et diger damplokomotiv som puster og peser over brua. Det ville være vært turen alene å få til et sånt bilde.
Avsluttet .

Trollsk stemning du har fått fanget her. Skarpt og klart! Må ha vært en nydelig tur, med rett sted til rett tid!!!
Torbjørn K.

Pen dybde, farger og lys, men kanskje noe rotete komponert. Jeg synes også HDR-effekten er noe overdrevet.
Morten G.

Det som umiddelbart tiltaler meg ved dette bildet er den kreative bruken av HDR teknikk uten at dette er overdrevet slik mange faller for fristelsen til å gjøre. Bildet har en rolig, nærmest magisk stemning tross i den brusende elven som fosser frem. Bildet er etter min mening glimrende komponert. Den grønne vegetasjonen på hver side danner en flott innramming. Liker også godt de ulike grønne tonasjonene i trærne og hvordan lyset faller på disse. Tegningene i fjellandskapet markerer en fin kontrast til den stramme linjene i steinblokkene i broen. De flotte buene myker opp det hele og tankene går til de som reiste dette byggverket med enkle redskaper for sikkert hundre år siden. Prikken over i´en kunne kanskje vært et moderne tog susende over som representant for dagens ingeniørkunst, men bildet fungerer aldeles glimrende som det gjør. Stå på Harald, la oss se flere slike blinkskudd, du har sikkert flere i skuffen hjemme!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu