rund i kantene
Utstyr
  • Nikon Nikon D1X
  • Nikon AF Nikkor 24-85mm 2.8-4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1077
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_30727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
jørgen g.

hva er dette for noe?
skulle du bare ta et kjedelig bilde av to feite folk, for å så legge det ut på nett!!!?!??
det blir jo stusselig....
de må da få sitte der uten å bli tatt bilde av på den måten!!
Avsluttet .

Jørgen: Kan du ikke legge ut bilder selv, så forstår vi bedre hva du mener med gode bilder ... samtidig kan man jo huske på at når man kommer inn på et nytt sted, er det bra å vise høviskhet.

Et bilde som skremmer og engasjerer. Vi feites stadig mer og mer og det er FARLIG. Men vi må også tåle å SE feite folk, uten å stigmatisere dem. Jeg synes det er et bra bilde, som setter fokus på et stort problem. Den andre siden av problemet handler som kjent om spisevegring ...

Olav
John O.

Synes bildet er spennende, også i kombimasjon med tittelen, runde steiner og runde kropper. Synes man må kunne tillate seg slikt idag - går selvfølgelig ut ifra at du spurte personene om lov.

Bare et minus, synes området rundt hodene virker litt rotete, kunne tenke meg å se den bakerste personens asnikt i profil eller i hvertfall litt mer av det, slik at håret til de to personene blir mer adskilt.
Christoffer A.

Synes det er utrolig frekkt av deg Jørgen Gomnæs.
Du er sikkert ikke et glansbildet selv. Og er dritt lei sånna som deg: oppblåste-klyse-tryner som nedverger andre mennesker. Nå får det faen meg være nok. Jeg er ikke feit, kraftig selv.
175cm høy og veier 57 kilo.

Men bildet viser virkerlig hva menneske bør skjerpe seg på. Et menneske skal være sterkt oppbygd og skal kunne arbeide. Synd at foreldrene ikke tar med barna ut å leker i skogen og får barna sine aktive fra ung alder.

Husk Gomnæs: Det er det indre som teller.


Opprørt Chris
jørgen g.

det er jo derfor jeg synes dette bildet blir litt frekt......
hva er u så opprørt over?
det er synd foreldre ikke tar med barna i skogen???????

hva har det med saken å gjøre?

hadde man zooma inn med en tele på en dame som har etter boka fin fasong, uten at hun visste det å kalt det ''flott i kantene'' hadde jo for f... vert like ille...

Hvis fotografen her kjenner disse personene på bildet, og de er klar over situasjonen, så BEKLAGER jeg jo kritikken min på den delen..
Men her er det stor avstand ute å går, og for meg virker det ikke som de er klar over at det blir tatt bilde..
onkel herr opprørte chris: klart det er det indre som teller!
Hvordan du klarer å tolke ut i fra min kritikk at jeg mener noe annet er for meg litte granne rart

mvh...jørgen:-)
Christoffer A.

'kjedelig bilde av to feite folk''.
Går det ikke ann og legge andre ord for det ?
jørgen g.

og så: det blir jo stusselig...
du missforstår greia, men samma kan det være...

i bunn å grunn er vi nok enige, den karakteren du så fint har funnet ut at jeg må være, er det jeg reagerer på i dette bildet!!!!så slapp nå av gutt!


Thomas A.

Til å være ett Andreas Knoop bilde synes jeg dette er ille kjedelig. Komposisjonsmessig så vel som kvalitet i farger og samspill mellom fotograf og modeller. Eller er det bare to overvektige kvinner du kom over på en vandring i vestfolds kystlandskap og ikke kunne la vær ta bilde av... da er det jo sågar litt frekt.
Vel uansett, til å være fra deg så synes jeg dette bildet virkelig var dårlig. Og når det gjelder den debatten som foregår over her.... kan ikke fatte hvordan Christoffer Alviniussen kan tolke Jørge Gomnes første kommentar på den måten. Kritikken hans henspiller jo direkte på bildet, ikke på de to ''feite'' damene.

Thomas
jørgen g.

tusen takk.
det var deilig!
mvh.
jørgen
Christoffer A.

Hehe. Jeg vil først si unnskyld til deg Gomnæs. Hadde drukket litt (fylla har skylda). Men nå som jeg har lest innlegget ditt i etterkant, så ser jeg at jeg har bæsje på leggen.
Og ''2 feite damer'' er stusslig og ha på bildet. Hadde hoppa rundt med masse maling på seg så hadde jeg kanskje likt det. Men jeg mener det jeg sa. Men det er ikke rettet til deg Gomnæs ;)

Chris
Lars Harald J.

I am the founder of the expression ''Rund i kantene''.

It can be used in a lot of ways.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu