marisko
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_433075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nils Olaf T.

Nydelig bilde av mariskoen. Som med alle orkideer er det vanskelig å få god dybdeskarphet på hele blomsten, men jeg synes du har løst det på en god måte. Kanskje kunne du med hell også lagt blomsterbladet skrått ned mot venstre også i skarphetsplanet.

Her er det grått vær og veldig fint og jevnt belyst blomst uten sjenerende skygger. Men jeg synes fargen på bakgrunnen er noe unaturlig og mørk. Det ser ut som du har lagt jakka der for å unngå forstyrrende elementer i bakkgrunnen.

Alt i alt et bra bilde av en nydelig og fasinerende orkide.

mvh Nils Olaf
Jan Inge K.

Svært vakkert av Mariskoen, dette.. fine farger,god dybdeskarphet og behagelig bakgrunn..:-)
Nils Christian S.

Ble et flott nærbilde av den praktfulle orkideplanten !
Mvh N. Chr.
Fred S.

hjertelig takk for fine kommentarer.
bakgrunnen er Utdanningsforbundets svarte tursekk, så LITT nytte har en tross alt av Utdanningsforbundet...

vh fred
Lars-Anders M.

Joda det er bra dette.
mvh
LAM
Isidoros P.

vakkert dette..!
isidoros
Tove H.

Vakker Marisko mot det sorte...godt Utdanningsforbundet er på banen..:-))
Hilsen Tove
Fred S.

Takker til Isidoros og Tove.

vh fred
Lars-Anders M.

Burde kommentere bedre. Jeg føler min kommentar her oven var litt for enkel. Og det er rart da jeg føler mang andre skriver masse kommentarer bare for å få lignende igjen. Det er liksom mengden av kommentarer som gjelder og ikke innholdet.
Derfor prøver jeg meg enda en gang på dette bilde. Bildet har i stort sett tre farger som passer godt sammen. bakgrunnen er neutral. Jeg kan ikke navn på blomster da det ikke interesserer meg noe spesielt. Men bildet gir en viss følelse av ro syns jeg. Kunde passe på veggen på mange steder der man vil ha ro og fred.
Mvh
LAM
Tone A.

Hei Fred
Denne vakre blomen har eg aldri sett,det er blomen som eg assosierar med deg.Pga at du har hatt fleire bilde av denne sjeldne blomen før.
Den er freda og den store og hole "leppa" som blomen har, virkar som ei felle for dei små insekta som bestøver planten.Dei vert først leia til arret, kor dei legg igjen pollenet som dei har ned seg . Etterpå fyk dei forbi ein av støvknappane. Dette fann eg i ei blomebok.Denne blomen er freda.
Den liknar på ein orkidé, med sine beger-og kronblad.Du har fått særpreget godt til mariskoen godt. Stilken er mest gøymd i dei vertikale blada, som står så strake i motsetnad til den regntunge blomen.
Mariskoen sine elegante linjer kjem flott fram mot den mørke bakrunnen. Her har du brukt ryggsekken godt, den gir ein litt mjuk bakgrunn med ulike mørke tonar.
Bruken av DOF gjer at det er det øverste bladet med sine linjer og vridingar som kjem best fram saman med det daigonale begerbladet. Øverst på den gultona blomen er det øgså skarpt, mens sjølve "leppa"er meir uskarp nederst. Eit ørlite skarpt lys nederst på "leppa", får meg til å lura på om dette er dagslys?
Lenge sidan eg har skrive ein så lang kommentar på eit blomebilde, men mariskoen med sine elegante linjerm, former og friske fargar har du fått godt fram her. Blomeboka mi kom også fram.
Bokmerka av meg. Det er eit vakkert bilde av mariskoen.
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg likte så godt fargane og stillebenpreget i dette bildet. Artige detaljar av ein blom som eg aldri har sett før.
Bra skarphet og ein fin dus bakgrunn.
Mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu