Tåken tapte - den dagen
Utstyr
  • Canon D60
  • 50mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.6
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
monica p.
Fint bilde igjen Reidun, skulle til å foreslå og beskjære litt i toppen, men da ser en jo ikke at tåka letter.
Det er flott som det er.
Mvh Monica
Elisabeth W.
Det er fine ting med dette bildet, men jeg er i tvil om en del. Snøen i forgrunnen blir dominerende og i blåeste laget i forhold til resten. Stammen og delvis grenene på treet helt til høyre gjør dette veldig markert i forhold til trærne ellers, så mye av oppmerksomheten trekkes dit. Dermed synes jeg ikke bildet helt formidler den stemningen tittelen gir inntrykk av at du ville formidle. Beskjæring nede og til høyre hjelper litt, men ikke helt.

-- Elisabeth
Jan B.
Fin vinterstemning. Liker kontrasten mellom skyggefeltet og den lysere bakgrunnen. Kanskje en smule beskjæring nederst ?
Jan B
Fred S.
Lyst, fint og vakkert. Du liker høy himmel (tror jeg), og jeg tror heller ikke en eventuell beskjæring bør komme der. Derimot litt enig m. Elisabeth mht. den blå sekvensen nederst.
vh Freds
Rolf J.
Bra Reidun.
Ikke enig med de som synes at den blå snøen gjør for mye av seg, snø i skygge ser blå ut, du klarer på en grei måte å formidle at tåka letter.
Rolf
Torgeir S.
Jeg synes også at dette var et flott bilde, og mener den blå delen nederst gjør seg veldig. Når man både kan få med den blå effekten av snøen, samtidig som hvit snø fremtrer så flott som på buskene, synes jeg det er virkelig vakkert (hvis ellers bildet er bra komponnert).

Det jeg lurer på, som en gang tidligere, er denne eksponneringstiden du bruker, 1/2500 sek på blender f:2,6, hvorfor??? For det første er jo ikke 2,6 det skarpeste området (ca. 6,7 - 13), dessuten så blir jo dybdeskarpheten svært begrenset med 2,6, men det virker det jo som om den ikke er her?!? I tillegg så har du vel neppe bruk for 1/2500 sek. i hastighet!? Jeg skjønner ikke helt disse oppgitte eksponeringstallene i forhold til bildet jeg ser, men på den andre siden så ser jeg jo heller ikke noe galt med bildet, bildet er jo bra!

Mvh. Torgeir
Åge M.
Fint.

Åge
Povl Kjeld H.
Utrolig flot sne billede, fin grænse mellem mørk og lys + tågen i baggrunden, farven på sne har tendens til at blive lidt blålig når den som her er i skygge siden. Flot billede.
mvh - povl
Hans-Einar O.
Likte den blå forgrunnen kombinert med trærne og tåka. Sammen ble dette veldig fint. Og jeg som trodde du var lei av blått ;-)
Hans
Reidun G.
Takk skal dere ha alle sammen.

Torgeir,
dette er et utmidtiarbeidstiden knipsebilde - håndholdt.
Med det skiftende været vi har hatt her i det siste, vet man aldri hvor lenge solglimtene varer - og sekken er jo med på jobb.
Synes selv at jeg fikk frem det jeg ville i bildet - ville hatt litt mer tåke, men.........

hans-einar,
det er forskjell på ekte og kunstig blått :-)
(farge lagt på etterpå)

Reidun
Nils B.
Jepp, uten og ha lesd den kommentarene som ligger i framkant kan jeg trygt skrive at dette likte jeg. Muligens du kunne øket kontrasten noe, og muligens du burde tatt bort noe av himmelen, men det er en smakssak. Jeg synes det er bra jeg.
mvh Nils
Tom A. T.
Fint stemningsbilde. Brukbare omgivelser for en arbeidsplass.
mvh Tom T
Tore B.
Hei Reidun

Likte kontrastene og fargene i bildet, men må vel innrømme at det ikke er ditt mest spennende bilde. Du har skjemt oss bort i det siste vet du ;-)


Tore
Rune N.
Bra bilde, men jeg mest imponert over hvor aktiv du er! Holder på i ett kjør!

mvh
Rune
Stig S.
Dette liker jeg, i all sin enkelhet! En versjon med kun trebeltet ville også vært fin (har prøvd...1 1/2 cm kapp nede, nesten til tretoppene oppe)!

--stig--

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu