Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_434669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas R.
Dette synes jeg er fantastisk flott å se på. Jeg er ikke helt sikker på om jeg ville hatt det hvite feltet i toppen men det hadde kanskje blitt kjedelig med bare mørke toner? Og bruddet der oppe tar bildet ut av læreboka for meg. Liker veldig godt strukturene og mørket samt den røde fargeklatten i nederste del av bildet. Det balanserer jo også veldig godt med de uskarpe vinduene mot i topp mot de skarpe strukturene nede. Bra gjort.
Avsluttet .
Ja, dette er herlige saker. Den lille røde fargeklatten er detaljen som avgjør det hele. Sammen med kontrastene mellom mørk forgrunn og lys bakgrunn. Myke former og lys i forgrunnen og harde former og hardt lys i bakgrunnen.
Per Einar G.
Likte det jeg ser her. Det lille røde bæret eller nepen som klamrer seg fast i fokus gjorde seg godt. For så at synet blir dradd opp mot det lyse feltet og dempet ned av de sorte feltene/vinduer, og videre ender opp igjen på nepen, slik jeg ser det. Funker dette!

Mvh
Per E.
Morten M.
Jeg har vært innom flere ganger nå. Min umiddelbare reaksjon var "dette var mørkt og melankolskt". Kunne ikke sette fingeren på hvorfor jeg ikke likte eller hvorfor jeg likte bildet. Det kan jeg heller ikke nå, men heller mindre mot ikke like. Estetisk sett synes jeg ikke bildet er noe i det hele tatt, men jo mer jeg ser på bildet jo mer forteller bildet en historie. En litt mørk og trist historie kanskje, med et snev av håp symbolisert ved det røde bæret/nypen.

Det duse skaper en distanse til den røde nypen, selv om deler av den difuse nypehekken er rett bak. Teknisk godt bildet med fine kontraster.

Bildet er best å se på i stor størrelse, da garasjeporten kommer for godt frem i liten størrelse.

Mvh Morten
Roger H.
Har sett bildet mange ganger nå, fint grafisk uttrykk du har her.

Hvorfor har jeg sett bildet mange ganger?
Det er vel komposisjonen med det uskarpe og todelte som gjør det interessant for meg.

Den røde nypen er nevnt, den er jo genial i bildet.
Har sansen for dette her.
Ivan H.
Takk for kritikk.

Jeg er fornøyd med meg selv da jeg klarer å nå frem med dette bildet, iallfall til dere som har kommentert.

Ang komposisjon, så var jeg litt usikker på den mørke stripen oppe til venstre. Jeg har etterhvert kommet til at den kjelper å ballansere bildet, men var usikker på den da jeg la ut bildet.

Når det gjelder min tanke bak bildet, er det liksom to interessepunkt. Vinduet, som er mørkt innenfor og nypen (som er litt delt) som klamrer seg fast.
Her skal det liksom være en sammenheng.
Altså, et fint hus er ikke alltid fint på innsiden. Den skadede nypen og det mørke vinduet, på et ellers hvitt hus, skal symbolisere dette.

Så er jeg litt interessert i å få frem to verdener i samme bilde. Den samme tanken hadde jeg med dette bildet; bilde nr. 486811
Der har man bladene i forgrunnen og venterene i bussskuret.

Så, fungerer det ut ifra min tanke? Litt usikker om jeg har klart å nå frem til dere med denne symbolikken?

Håper på flere synspunkter :)

Mvh
Ivan
ingebjørg fyrileiv g.
For et stemningsterkt bilde Ivan! Det er utrolig hvor trist og melankolsk det virker på meg, samtidig som jeg ser glede i den ene nypa som virkelig er essensen i bildet. -Sammen med alt det uskarpe. Den som reiser seg og gir liv i alt det "døde".

At tonene er så skitne og mørke løfter bildet, og det forsterker både opplevelse og uttrykk. Jeg liker huset bak, og hvordan du i det hele har komponert dette.

Bildet er en utfordring å kommentere, håper du ser hva jeg følte av å se det.

vh Ingebjørg
Ivan H.
Hei,

Ja det er kanskje håp i den lille nypen, men den er også skadet. Så kanskje todelt der :)

Det er veldig mørkt og trist i forgrunnen. Nypen er omgitt av truende stikkende greiner. Huset er hvitt, men mørkt inni. Det vi ser på utsiden er ikke alltid sannheten. Det er vel noe av det jeg prøver å få frem.

Er kanskje ikke så enkelt å kommentere dette, men tror det skal være enklere enn noen av de andre.

Fint å lese at det fungerer for deg og de andre, da konkluderer jeg med at dette fungerer.

Mvh
Ivan
Øyvind H.
Herlig stemning, flotte farger, kompen er der der og alt. Et enslig lite håp laangt inni den mørke piggete, fryktelig ubehagelige, busken;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu