Gammel Bu
Bildet inngår i albumet By og byggninger - Vil tro at de fleste bildene i denne serien kommer til å vøre HDR bilder :-)
Utstyr
  • Canon Eos 50D
  • Tamron 17-50 MM/ 2,8
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/32
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435065} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Maria E.

Flott bilde igjen... Kontrasten og fargene.. Ser ut som et maleri..HDR ?

Maria.
Lars Anders M.

Regner med du har kjørt hdr på dette.
Uansett et fint bilde med vakre, duse farger.
Knallfin komposisjon.
Liker dette godt!

Mvh. Lars
Lasse S.

Noe overdreven bruk av effekter, tjener på å tone ned bruken av HDR som er som en pest uten vaksine.....
Eva Carina K.

vakkert bilde er det effect av redigering du får bilde til å se slik ut eller bruker man en spesiell linse eller ojektiv filter???

hilsen nussjerig foto nybegynner
Kjersti S.

Hei,
HDR, effekter eller hva du nå har brukt; Bildet er flott syns jeg! Behagelig å hvile øynene på.

Mvh Kjersti
Svein Ove L.

Hei
Flott komp og med fine farger.
eneste jeg ikke likte er den gulgrønne fargen på himmelen til høyre.
ellers flott.
mvh SO
Alf Erik N.

Takk:-) HDR med 6 eksponeringer. Helt vanlig linse og ikke så mye photoshop. Begynte å ta HDR for noen uker siden og liker resultatene de gir ved landskap og nattbilder(Det skal også siees at jeg liker uektefarger som blått gress, rødt vann etc så HDR falt virkelig i smak:-) Men prøver å styre unna "Halo" effekten som man fort kan få. Igjen takk :-))
ketil g.

Fin komposisjon og et godt bilde i seg selv, men fuggel eller fisk? Hva vil du oppnå med denne effekten? Håper det ikke bare er "effekten" som er det essensielle. Lurer fælt på hvilke værforhold det er her?

ketil
Stein-Evert P.

det første som jeg legger merke til, og som jeg liker, er komposisjonen. Vinkelen i forhold til bygningen, og linjene som skapes av muren.
HDR kan få "alt mulig" ut av, fra rene eventyrbilder til helt naturtro bilder slik øyet oppfatter situasjonen. Du har valgt en effekt jeg likte med det sammen, men når jeg betrakter bildet så synes jeg du har mye sorthet, og dette synes jeg dominerer bildet litt for mye.
Du har et herlig motiv her. Og du kan "leke" deg frem til mange forskjellige resultater. Hadde jeg vært eier av bildet ville jeg lekt i vei. Særlig siden du er relativt fersk med teknikken.
Jeg er ingen spesialist med hdr, veldig langt derifra. Men jeg har forsøkte meg, og sett mulighetene. Og har både lyktes og mislyktes.
God helg! :)
Alf Erik N.

Hei og tusen takk for tilbakemeldingene :-)Når det gjelder hva jeg vil oppnå med effekten er vel HDR effekten den jeg er ute etter dvs lys i de fleste kriker og kroker og at man får med konturene av himmelen. Det jeg la vekt på med dette bilde var fargene på huset HDR ga (Litt rustikk, gammelt, slitt etc) Er enig i at det kan være noe for mye sort på dette bilde (Om det er noe trøst har jeg tre versjoner til av det med b.l.a tonet ned farger på grensen til B&W, en lysere og en mørkere versjon) Begynte å bruke foto.no igår og har sett at andre personer har lagt til flere versjoner av et bilde med mindre tumb nails nede på bilde. Noen som vet hvordan man gjør dette? Eller så var været: Små kaldt, vindstille, med et lite sky dekke og små glimt av sol. Når det kommer til "men fuggel eller fisk?" er jeg veldig usikker på hva du mener her (Så den sliter jeg medå svare på :-) Men igjen tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger :-))
Torbjørn P.

Flott bilde! Synes dette er et mesterlig utført HDR i likhet med de andre du har lagt ut.

Gjort noen forsøk selv også, men ser at jeg har mye å gå på sammenlignet med dine utgaver!
Alf Erik N.

Tusen takk:-) Har blitt kjempe glad i HDR, bare det å få med detaljer som går tapt ved standard bilder
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu