Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_435337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn Aksel B.

Ja, dette var jo nesten i Weidemann klasse. Maleristisk fotografi med nydelige farger. Nesten frista til å gjette makrellterne, men det er vel feil?
Kreativ foto dette.
mvh
Bjørn A
Monika Frisvold V.

Hei

Tusen takk for hyggelig kommentar Bjørn Aksel. Dette er dagens fangst da jeg prøvde den nye foringen i dag.. Å det er en løvmeis!

Ha en fin fotosøndag!
mvh monika
Liv F. D.

Hei Monika,
nydelig halvabstraksjon av en svevende skapning dette - i fine duse farger. Synes den hvite flekken under stjerten sjenerer. Tror jeg ville fjernet den.

mvh
Liv ")
Avsluttet .

Ja, dette her er bare helt nydelig, liksom den blå bizzy.
Helt utrolig vakkert, hvor du overlater mye til betrakter om hva skjer.
Skjønt, så vanskelig er det ikke. Men dette er bra, kjør på, få deg alle arter i slik halvabstraksjon.
mvh arild
Stian H.

Prøver å finne ut om jeg liker det, men føler meg ikke så overbevist om at det fungerer helt:-)
Fargene og tonene er behagelige, jeg ser at det er en fugl i mye bevegelse, men utover det traff det meg ikke helt, desverre...

Stian
Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelige kommentarer

mvh monika
John H.

Hei
Med all respekt for både Bjørn Aksel og Weidemann, Nei dette er milevis fra Weidemann. Men litt malerisk er det. Berømmer deg for etterbehandlingen og de duse tonene. Minuset er midtstillingen og den hvite prikken under. Monika du er stadig søkende og derfor fortjener du med all respekt tilbakemeldinger som er utviklende for deg, meg og alle andre. Her er du helt klart inne på noe, men det holder ikke helt inn. Dette blir noe midt immelom en abstraksjon og et fuglebilde. Her ville jeg hatt litt mer fugl. litt mere vinger.
John
jon b.

Dette var var veldig bra, flotte toner og passe abstrahert etter min smak. Midtstillingen synes jeg er helt riktig her. De det ikke treffer kan jo la vær å kommentere hvis de ikke har noe konsruktivt å melde.
Mvh.
Jon
Duy P.

Synes bildet er are stillig som det er.
Hadde gjettet det var granmeis, men du har gitt svaret. Kunne vært en gjette konkuranse. For min del tør jeg ikke å teste ut slike bilder.

mvh duy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu