US Marines
2 US Marines sikkerhetsvakter. Bilde er tatt under 4.juli feringen i 2002. Bildet ble tatt i all hast, ettersom de hadde det travelt
Utstyr
  • Canon Eos 30
  • 28-105
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Aleksander J.

Et bilde av slike staute karer, som snart skal ut og tvinge fram amerikansk imperialisme, ville blitt bedre om det ble tatt mer nedenfra. Her er kamerastandpunktet for høyt. Jeg ville også brukt mer tele.
Marcelo V.

Det vises godt at de har vært gjennom en grundig ''brainwashing'' før de kan kaller seg det. Ser for meg at det like før de roper ''Yes Sir''. Ellers er bildet nokså tamt.
Hilsen
MV
Tom Ivar E.

Fryktelig mye anti-amerikanisme og naivitet på dette forumet.

Er det noen som er hjernevasket, så er det jo alle de stakkarene som i går gikk i tog mot FN, uten å vite at det var det de faktisk gjorde.

Så også at det dukket opp noen bilder her fra disse såkalte anti-krigs demonstrasjonene hvor man mellom linjene nærmest hedret folk som hadde deltatt. Verste er at denne deltakelsen er med på å gjøre verden til et VELDIG ustabilt sted å leve.

Beklager at jeg skriver denne kommentaren her, men det har kommet til et punkt nå hvor man ikke kan sitte stille å se på hvordan naivismen bre seg som ild i tørt gress, med denne noe useriøse Petter Nome som frontfigur her i landet!!!
Avsluttet .

Bildet: Enig angående kamerastandpunk. Tror jeg ville brukt mer vidvinkel og gått nærmere. Og som nevnt lavere standpunkt.

Din kommentar: Du provoserer meg helt vanvittig! Hvor tar du det fra? Fyttirakkern. Du går jo helt imot solidaritet og menneskeverd med slike utsagn.

Det var min mening.
Lars L.

Beklager Tom Ivar, men verden blir ikke et utsabilt sted å være på grunn av en lokal banditt som Sadam, men på grunn av supermakter som ønsker å være overmakten. Vi har sett det før, og ser desverre visse tendenser nå også. Om enn ikke så ille.

Men la oss diskutere bildet. Jeg ville tatt det mer nedenfra hvis du skulle vist den maktposisjon de har. Her er det mer ''familieavbilding''. Og kutting av skoene er jo uheldig. I tillegg kommer rotee bakgrunn og slikt, men jeg kan jo skjønne at det er vanskelig å unngå. Hadde du tatt det nedenfra ville det nok vært mulig å gjort den noe renere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu