Sea - 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
stephen b.

Av alle de gode bildene fra havet er dette etter min mening det beste. Komposisjonen med store flater som alikevel har detaljerikdom gir et interessant bilde som samtidig har ro. Motivet er perfekt plassert og kontrasten er bra. Et klassisk foto av høy kvalitet. Gratulerer!
Per Ove H.

Enig med kommentaren over. Dette er harmonisk og mindre massivt enn de andre.

Mvh
POH
Martin H.

Ah nydelig Audun, du har virkelig taket på disse type bilder om dagen. Er en flott plass ute ved verdens ende som jeg ser du tar flere av bildene, jeg vet ikke om dette er der ifra. Men fantastisk minimalistisk åpent hav med riktig lukker og perfekte detaljer :)
Christine K.

Minimalistisk og flott. Liker stemningen av det uendelige havet
og noen fine steiner fint plassert.
Hører stillhet.
Hilsen Christine
Audun W.

Takk for kommentarer.
Dette er faktisk ikke fra Tjøme (for en gangs skyld). Har tatt dette på Ringshaugstranda ved Tønsberg. Der er det åpent hav rett ut, og med de rette værforholdene så ligger alt til rette for litt minimalistiske komposisjoner.
Er ikke så vant med å lage "lette" bilder. High-key er ikke min greie - foreløpig i hvertfal. Men det gir litt lyst til å forsøke flere litt lyse bilder :-)
Nok en gang - takk for tilbakemeldinger
Hilsen Audun
Helge A.

Jøss, må bare gi tilbakemelding på dette blikkfanget! Stemningsbilde av de skjeldne, et bilde som lyser opp i mørketiden. Denne teknikken har du og tydeligvis taket på :0)
Hilsen Helge
Audun W.

Takker, Helge.
Veldig hyggegli med slike tilbakemeldinger, det er inspirerende. Setter pris på det :-)
Må forresten fortelle at bildet er slik det så ut i virkeligheten. Det er nok av bilder som har blitt photoshoppet til det ugjennkjennelige, men det er ikke tilfelle her. Har tatt vekk flekker, justert lyset med levels - ikke noe mer.
Mvh hilsen Audun
Avsluttet .

Bærre lekkert.
Synes utsnittet fungerer,og tonene er nydelige.
Liker også godt det minimalistiske preget.
Hilsen Gunnar.
Stein-Evert P.

Nydelig og harmonisk bilde, god komposisjon.
Terje M.

Hei.

Enkel og minimalistisk komposisjon. Steinene står i fin kontrast til resten. Fint lys og fine farger.

Mvh
TerjeM
Børth Aadne S.

Hei. Enkelt, stilfullt og flott bilde! :o) Synes du har plassert steinene flott i utsnittet. Ellers var det noen behagelige farger i bildet :o)

Mvh
Børth Aadne
Ingunn T.

Meget delikat, rett og slett nydelig. Her har jeg null og niks å pirke på. Bra jobba at du har klart å beholde tegningene i steinene så godt. Skillet mellom himmel og hav er lekker. Helmax.

Mvh Ingunn Teigen
Jan Erik F.

Hei!

Nok et lekkert bilde fra deg. Liker fargetoner i bildet veldig godt, og ekstra godt den rustrøde steinen mot midten:) God dybdefølelse synes jeg også du har i bildet. Dette er enkelt, rent, harmonisk og perfekt i mine øyne!

Bra jobbet!

Jan Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu