Skomaker i miljø
Bildet inngår i albumet Stockholm -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-12-05 22:14:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EFS 10-22mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • Annet1600 iso
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
ketil g.
Her er det gjort en god jobb med lys. Både fra vinduene og lampa som er godt detaljert og flott naturlig belysning på motivet. Selv om interiøret sikkert har mange detaljer som kunne rotet til komposisjonen, liker jeg at du har fokus på hovedpoenget. Fin og ekte stemning her.

ketil
Knut Georg F.
Flott bruka av lys fra lampe og vindu, meget bra komposisjon av et motiv med stor dokumentasjonsverdi. lekkert.
Mvh Knut
Eli R.
Flott! Vinduet bak skaper dybde samtidig som det distraherer. Siden det også er så mørkt der borte ville jeg vurdert et kutt rett innenfor vinduet. I hvertfall rettet det opp. Kanskje et skritt til venstre eller å dra bordet litt ut kunne redusere avstanden mellom mannen og vinduet, og knytte vinduet mer sammen med resten av historien?
Lars-Anders M.
Når jeg kommer i slike situasjoner fotograferer jeg på refleks. Tror kompet sitter i mitt hode, jeg bare koser meg. Jeg hadde folk på begge sider av meg som sto å hørte på vad mannen fortalte om sitt arbeid. Det var så lavt til taket att vi måtte så bøyde.
Takk for kritikk.
Mvh
LAM
Håvard F.
Dette var enda bedre enn portrettet av mannen (som også var bra)
Men her har du jo med mye av det vesentlige av miljøet til skomakeren som jeg synes er viktig - allikevel blir ingenting generende av alt han har av sko og verktøy. Godt lys inn på mannen.
Dette var veldig bra Lars-Anders.
mvh
Håvard
Venche J.
Flott igjen fra deg av skomakeren i sitt rette miljø.
Wenche.
Ivan H.
Hei,

Dette synes jeg var en god mijøskildring av skomakeren. Mange detaljer å se på benken hans og han fremstår som rolig og fornøyd.
Litt usikker på høyresiden som er mørk og inneholder lite detaljer i forhold til venstresiden. Kanskje fått frem litt mer av gulv og vegg her?

Mvh
Ivan
ketil g.
Hva med en beskjæring av vinduet/høyre del av bildet?????

ketil
Roger F.
Det fotografiske arbeidet er godt utført og bildet inneholder mange potensielle, selvstendige motiver - noe som gjør det morsomt og interessant å studere det nærmere! Slik jeg ser det er skomakeren det bærende elementet. Arbeidsbordet, vinduet til venstre, alle redskapene i karmen og taklampen - skaper miljøet og stemningen. Slik sett synes jeg vinduet til høyre virker forstyrrende og trekker oppmerksomheten vekk fra det vesentlige, og dermed er jeg enig med Ketil - men alt-i-alt : meget bra!
Lars-Anders M.
Takk for god kritikk. Jeg har nå forandret bildet etter ønske og lagt det ut som v2.
Mvh
LAM
Fredrik M.
Et meget vellykket bilde.

Liker godt måten du har klart å fange stemningen her. Selv med en forholdsvis dominerende lampe klarer du å rette fokuset mot selve skomakeren og hans arbeid.

De mange detaljene på arbeidsbordet og i vinduskarmen til venstre gjør at en vanskelig kan bli mett på bildet - bra!
Knut Georg F.
Hei Lars
Jeg synes din opprinnelige plan/løsning V1 passer best her, den gir "romlighet" og balanse, og et mer innholdsrikt bilde enn v2. Vinduet bak, og refleksen i gulvet gir bildet en god dybde, nesten en 3d-effekt. Greit å se ulike løsninger.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu