Kan dette vesenet skremme Gubben...
en liten stund slik at Kåre får litt større forsprang der han rir på moskusen over Dovre? Her er ingenting uprøvd for å få Kåre hjem til jul.
Utstyr
  • Sony alpha 300
  • Sigma APO DG 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437336} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

hehe, alle engasjerer seg, bra. Litt av et troll du har funnet. En stund siden det øyet har vært i bruk, der det fylles opp med løvverk i øyekroken.

Ja hvem blir ikke skremt av denne sværingen, jeg rømmer.
:)mvh arild
elin a.

Ja no vart eg skremt:)

Kjekt med flere bidrag til eventyret....
Dette er godt sett.
Ha en eventyrlig aften videre.
elin
Solvår B.

Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe han Kåre hjem, Arild og Elin. For en godt voksen dame med "hylende sjokktraumer i hypofysestilken" (dr. Tyrins diagnose) er det ikke lett å slappe av. Jeg tror kanskje at jeg kan bli kvitt denne ubehagelige diagnosen hvis Kåre kommer hjem til Tove til jul. Det vil muligens hjelpe med en tønne med rom i tillegg. Bare til medisinsk bruk. Jeg vet at det ikke anbefales å bestille medisiner på nettet, men siden dr. Tyrin har stilt min diagnose, kan han sikkert foreskrive rett dose av rom (bare til medisinsk bruk).
Venter i spenning..
: ) Solvår
Jarle H.

Det er godt at noen tar ansvar;)
Det må være litt av en størrelse på denne typen.
Når han først våkner .. huttetu..
Godt sett og en fin historie.

Mvh Jarle
Tove H.

Hvor er på-knappen? Når dette vesenet aktiveres, vil det garantert skremme vannet av drivdalsgubben på villspor, men også alt alt som kan fly, gå, krabbe ... De voldsomme rautene vil høres over sju prestegjeld... Litt av et kraftdyr du har funnet, Solvår....du fortjener din medisin...minst tre tønner med rom, slik at vi er sikker på at du er med videre.....:o))
Hilsen Tove
Solvår B.

Jeg tror kanskje ikke jeg blir med videre hvis jeg skal ha i meg tre tønner med rom. Fordelen er selvfølgelig at jeg kommer til å glemme alt som har skjedd med Kåre, jeg kommer til å gi blaffen i Kåre. Kåre, hvem er det? Men det er den ulempen at jeg kommer til å glemme jula også, og det godtar nok ikke familie og venner. Får nok holde meg til mindre doser rom, tror jeg.
Jarle og Tove, denne historien er ulidelig spennende, og får fram fantasien til noen og enhver. Jeg har følelsen av at den ikke ender med det første. Hva skjer nå? Hver dag er spennende!
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.

Kom nettopp inn en lyn - sms fra Dovrefjellom om at Drivdalsgubben har våkna av romrusen oppå Sturebua og er eitrende sinna på dette katteskinnet fra Elverummen som tok innersvingen på ham med røyteteknikken sin. "Aldri mer nesetrimmer i kåken" tenker gubben mens han tråler det nakne høyfjellsterrenget på jakt etter ferske moskusspor.

Han har flintbørsa med og innser at moskusoksen må felles skal han ha noen sjans til å fange Kaaregutten. Han som hadde sett fram til å få seg budeie, husholderske og all ting....Forbaska au.
"Hvorfor skal alt broke seg til for meg", tenker han, og tar til tårene... mens han gjennomsvett nærmer seg Hjerkinn. "Forbaska kjærring som raver omkring utpå Lopphavet og eter omega 3 så magamusklene dirrer og lar meg i knipa uten mandelpottittos og rosenrot og alle kjærkomne stimuli"...Til og med hu Vinstraberta tok på rømmen da hu innså at jeg er hekta på mandelpottittos med groer på...uhuuuu...2
"Je orker itte mer"...skrek han utover den ødslige fjellvidda mens en enslig kongeørn skrek der oppe... Dermed stupte gubben uti tjønna så kaldvannet sto om øra....men hva fikk han skue:
Et kjempeøye så fortryllende og skjønt lå som en glorie omkring hans forvirede og hylende hypofysestilk..
Fantastisk dokumenstasjon Solvår!
Lov å holde oss oppdatetert videre...
Tyrinissen.
Solvår B.

Jeg skal prøve så godt jeg kan, Tyrin. Men jeg må innrømme at det er ganske skummelt å gå ute med kameraet nå om dagen. Den ene dagen stirrer et mega-øye på meg - hva vil jeg møte rundt neste sving? Kåre skal hjem til jul, så det er vel bare å stå på!!
: ) Solvår
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu