Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger154
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.

Sett på dette flere ganger. Blir ikke klok på det. Skjeve linjer
Jan B.

Månen er fint gjengitt men ellers treffer ikke bildet meg hjemme.
Jan B
Ishi K.

himmelen kunne vært litt mer farger på, men har absolutt sans for dette bildet. Liker linjespillet (ok, rett opp de vertikale linjene da...)

Thorfinn B.

kanskje litt vel midtplassert måne, men samtidig gir det bilde den roen som er nødvendig. Fin stemning.....og den månen er fin å ule til.
Hans-Einar O.

Har vært utrolig flott måne i det siste. Synes du har fanget noe av stemningen, selv om dette ikke stemmer helt for meg her.
mvh Hans
Rune N.

Utfordrende bilde denne gangen, Tom! Selv har jeg sansen for flatene, spennent mellom bygget, himmelen og månen, og mellom elementene i veggflaten.

Men det mangler en slags snert?

mvh
Rune
Tom A. T.

Takker for tilbakemeldinger. Forsøkte å gjengi spenningen mellom flater og elementer, men jeg er enig i at ''snerten'' er fraværende. Retter jeg opp de skjeve linjene tror jeg det blir enda mindre ''snert'' . Kanskje et ulende hode under månen hadde hjulpet enda mer ;o)..
mvh Tom T
Povl Kjeld H.

Meget spændende billede, som jeg synes er rigtig flot.
Jeg ved ikke om en anden beskæring ville være bedre, sådan at døren og lampen ikke er med??, men smag og -----?. Uanset, et flot billede.
mvh - povl
Jóhann Á.

Liker bildet, helheten, men kunne tenkt meg å gjøre noe med elementene :o) Kutte vekk taket, helt ned til vinduene, kanskje helt ned på vinduene? Syns det blir mer harmoni i fargene, og månen kommer bedre fram i en grei trekant komp. Men, det var meg, det !!:o)
Tom E. F.

Ser spenningen mellom runde og rette former. Bygget kan være ei kirke, hva vet jeg? Tingesten på taket ser ut til å være loddrett til venstre, tror nok det er veggen som ER ute av lodd.
Hadde dette blitt mer ''spennende'' dersom du skar fra venstre nesten inn til midten på månen?
mvh Tom E. F.
Fred S.

Månemannen virker malplassert på meg, for tett til veggen, og ja, for midtstilt vertikalt. Blir heller ikke ''klok'' på bildet, det er nok kombinasjonen måne og bygning som forvirrer meg; kanskje jeg ikke forbinder denne typen hus med måne... (Den var ''dyp'', men klarer ikke å presisere..)
Bygningen, derimot, ser spennende ut, kunne sikkert fått mer ut av den.
vh freds
Jan B.

Ja, en ulende ulv hadde skapt spenning i bildet, helt klart :o)
Jan B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu