"Kraftstasjonen"
Kom gjerne med kritikk..
Utstyr
  • Canon 40D
  • -
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439628} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Inge K.

Vakkert, tidløst og stemningsfullt bilde av den gamle kraftstasjonen..:-)
Eli R.

Fantastisk lys og disen er ubetalelig! Jeg ville vurdert å dreie litt til høyre fordi det ser ut som om stasjonen heller mot venstre. Det kan være linsa selvfølgelig men likevel.
Personlig liker jeg å prøve å få inn tre dimensjoner elelr elementer i et bilde som dette. Dvs når det er mulig! Her har du selve stasjonen og så speilingen.
En hulder som vaset i vannet hadde vært toppers, eller kanskje det skjer noe spennende i forgrunnen som kunne tatt opp en tredjedel nede i bildet - da ville helelr ikek speilingen blitt så midtstilt. Dette er bare mine tanker.
Venke K.

Et velkomponert og stemningsfullt bilde.Flott lys og nydelig speiling i vannet.

:-) Venke
Børth Aadne S.

Hei. Dette var flott!! Fine fargetoner, flott lys og kjempefin speiling i vannet. Ellers var det virkelig flott med den lave disen. Skikkelig flott var det :o)

Mvh
Børth Aadne
Avsluttet .

Hei. Synes du har formidlet en veldig spesiell stemning her. Kraftverket ser veldig trolsk og forlatt ut. Veldig stilig med disen som ligger over det klare vannet.
Jeg er litt enig med Eli om det med tre elementer. Men det blir litt ønsketenkning. Synes det står veldig sterkt sånn som det gjør nå.
Jeg vil kanskje foreslå et lite kutt i bunnen. Så bildet ikke blir så midtstilt. Bare et forslag.

Mvh. Emil
Isidoros P.

Hoi..for et lys og stemning..vakkert..!!!
isidoros
Odd A.

Flott bilde av kraftverket. Ser ikke ut til at turbinen er i drift (ingen strømning i vannet ved utløpet). God skarphet og fin eksponering slik at detaljene i bygget kommer fint fram. Liker speilingene i vannet og disen.
Mvh
Odd
Tor Reidar A.

Mangetakk til alle for gode komentarer/kritikker!!
Tor Reidar:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu