Sommersko
Bildet inngår i albumet Sko -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger702
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_44102} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Torgeir S.

Oj hvor jeg lengter etter sommeren, fint bilde!

Mvh. Torgeir
Øistein S.

Fot-kjeder, det er fint det :)

-øistein-
Avsluttet .

Først, takk for hyggelig mail vedr. min kommentar til dine bilder.
Dernest: her har du en del konkrete forslag til forbedringer, som selvfølgelig er implisitt kritikk av dine bilder.
Først: lag deg en ide om hva budskapet i bildet skal være. Ren avbildning av sko? Spennende linjer? Sensualitet i motivet fot/sko? En stemning av ekstravaganse? Feminitet? ''Farligheten'' i en syltynn stilett? Dramatikk? Når du har funnet konseptet ditt, rendyrk det - kanskje med en liten overdrivelse - for å poengtere.
Forenkle bildet så mye som mulig. Hvis det er linjer og former du er ute etter, fjern fargene og gå for S/H. Hvis fargene er viktige, forsøk å holde sko/bakgrunn/omgivelser innenfor samme fargeskala eller i det minste så rolig som mulig. Fotografer gjerne innendørs, stående på et papir eller glatt tøy som går ned langs veggen og ut på gulvet á la motefotografenes ''seamless background''.
Eksperimenter med lys og skygge. Sett opp lamper og evt. reflektorer (lages enkelt av f. eks en pappplate kledd med krøllete aluminiumsfolie). Ser du bruker digitalkamera, da kan du sikkert justere hvitbalansen og dermed bruke hva det skal være av lyskilder.
Endre opptaksvinkel. Eks: vil du gi inntrykk av kraft, overlegenhet, kanskje dominans - ta bildet med mye lavere kamerastandpunkt, kanskje nedenfra og opp. Bruk et stativ, sett kamera vekk fra kroppen, bruk evt. selvutløser.
Jeg vet jo ikke, men det forekommer meg jo at du bruker deg selv som modell. Det begrenser jo opptakssituasjonen din voldsomt, hva med å alliere seg med en venn eller venninde som fotograf og/eller modell?
Lykke til.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu