Fint om jeg kunne få noen tilbakemeldinger på bildet slik at jeg skjønner hva som er bra og ikke. Læring er ikke å forakte;=)
Liker bildet godt selv. er usikker på om eksponering og fargetoner er som de burde?
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon 10-22
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_441402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Fredrik J.
Hei Steinar. Liker bildet ditt. Gir meg en nasjonalromantisk følelse. Liker det kalde blåe lyser i kombinasjon med det varme sollyset. Hvor vidt dette er et bra foto er ikke jeg den rette til å bedømme, men jeg liker det.
Helge L.
Fine farger i dette bildet. Litt synd at området rundt sola har blitt såpass utbrent, her tror jeg det skjuler seg enda flere flotte farger. Ellers ville jeg rotert bildet ett par grader mot venstre slik at horisonten ble helt vannrett.
Steinar N.
Mange takk for tilbakemeldingene Fredrik og Helge!

Helge, skal se hva jeg finner av "skjulte fargeskatter" i det utbrente området.

mvh
Steinar
Steinar N.
Hei, og takk for tilbakemeldinger! Skal prøve å hente ut mer informasjon rundt sola, du kan ha rett Helge at det ligger noe å venter der;-)

mvh Steinar
Tom A. T.
Pent bilde og bra komp, men kanskje kunne du flyttet deg litt mot venstre slik at sola delvis ville blitt skjult bak grantreet. Da ville den vært litt lettere å håndtere lysmessig også. Kan hende du har en slik versjon også om jeg kjenner deg rett ;o)..
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu