Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFilmbasert, negativet fotografert med Micro Nikkor
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_441744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Thorbjørn R.
Jo.. OK formidling av lek og glede. Skråstillingen fungerer bra. Bildet tåler kanskje litt mer kontrast?

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Skråstillingen forsterker budskapet her, et motiv med fart i..Sklia leder blikket gjennom motivet til de som venter/følger med oppe på bakketoppen. Bruk av fokus/dybdeskarpheten passer også bra her.
tor åge s.
Et spennende bilde som har noe tidløst over seg, noe som blir understreket av den gamle bygningen
og gatelykta.. Ellers er det et godt balansert utsnitt... Hadde kledd litt mer kontrast...

mvh totto
Inger-Lise S.
Hei! Jeg er enig i at skråstillingen gjør seg godt her. Et fint motiv. Jeg savner også litt kontrast,bare litt, men liker det tidløse ved bildet.

Inger-Lise
Roger H.
Takker for fine kreative kommentarer.
Ser at noen ønsker mer kontrast, det tar jeg til etterretning.
Fint at dere likte skråstillingen.
Avsluttet .
Hei Roger
Igjen et bilde som kjennetegner din stil. Om innholdet her så må jeg nok si at det ikke gir meg så store rom for betrakninger, da det i utgangspunktet allerede er gitt.
Men, når det er sagt, så sier jeg ikke dermed at bilde er dårlig. Det ligger i samme leie som alle de andre flotte gamle bildene som du har fotografert, og jeg synes det er meget bra, også bra at jeg denne gangen slipper å utdype bildets innhold:)
At den hellingen som bilde har, er litt forunderlig at det fungerer så bra som det gjør, men tror jeg har løsningen på hvorfor. Nemlig forgrunnen, ungene og sklia, som opptar mesteparten av bildeflaten. Hadde det ikke vært nedoverbakke i front, tror jeg det ikke ville fungert med denne skråstillingen.
Joda, liker dette Roger, og ikke mer kontrast vil jeg ha.
mvh arild
Knut Georg F.
Her klarer du å formidle glede i "grått". Kunne tenkt meg litt mer kontrast. Tror du misliker kuttforslag, men presenterer likevel et: over hodet på dama på bakketoppen. Synes det gir mer balanse til bildet.
Mvh Knut
Roger H.
Takker for kommentarer Arild og Knut.
Jeg misliker ikke kuttforslag Knut, alltid bra å lese andres meninger og gode råd. Setter pris på det.

Takk igjen.
Håvard F.
Hei Roger.
Synes bildet er bra. Her formidler du glede som kan gå fort over i gråt. Issvullen som skal forseres ser ut som kan gi vondt i rumpa.
Bra i sort hvit. Formatet fungerer for meg.
mvh
Håvard
Roger H.
Hei Håvard. Takk for at du synes det fungerer.
Torild H.
Yr glede i akebakken: Handlingen her seier seg sjølv, komp. fortreffelig, så ikkje så mykje meir å tilføya her.

Torild
Roger H.
Takk for kommentaren Torild. Tok flere bilder på samme sted, valgte dette.
Eli R.
For all del ikke kutt oppe tenker jeg. Syns det tar en passe tredjedel og at linjen de holder på å ake over også er "riktig" plassert en tredjedel nedenfra
Roger H.
Takker for synspunkter Eli. Er nok enig i at det ikke blir noe kutt her. Da forsvinner taket og halve lyktestolpen som er viktig for bildet.
Gunnar John C.
Jeg måtte tilbake til dette bildet igjen, etter å ha dvelt ved det siste barnevinterbildet ditt. Ikke har jeg noe vettugt fototeknisk å si, ut over at jeg synes horisont, blikk- og sklieretninger spiller fint sammen, og at den skakke sorte rammen gir en fin, redelig fornemmelse av parafrase. Men jeg har lyst til å si at bildet formidler en masse herlig positiv nostalgi. Hvorvidt dette er forrige uke eller for førti år siden betyr mindre - her ser vi den evige barnlige fryden i full blomst, herlig skildret.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Roger H.
Hei Gunnar.

Takk for at du er tilbake og ser bildet igjen og at du kommenterer det. Den sorte rammen er filmrammen som jeg velger å beholde på mange av bildene mine. Da blir det et rett fra kamera bilde uten noe kluss.
Fint du fikk så mye ut av det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu