På tur i skogen
På Lailas 22årsdag gikk vi en tur i en tett skog oppe ved maridalsvannet. Sola sto lavt og fant en glipe mellom trærne og lage en fantastisk stemning i den ellers så mørke skogen. Blikket til Laila får meg virkelig til å lure å hva som er på fære og hva som beveger seg innie mellom trærne.
Vakker pike, vakkert lys, spennende blikk. Det kan umulig være så feil.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikkor 18-70 mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/25s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Enig at lyset gjør seg veldig bra i denne skogomgivelsen. Det er synd at den skyggen dekker den høyre pupillen hennes, det virker jo som det viktigste elementet i bildet ditt.
Aage Magnus A.

Takk for kommentar Bjarte.
Jeg er enig i at det er synd med den lille skyggen på høyre pupill. Har ikke noe særlig erfaring med portretter og på en del av bildene jeg tok ble huden helt utbrent på deler av hakepartiet pga den sterke solen, mens det i resten av ansiktet var fine nyanser. tips?
Avsluttet .

Ikke så rart at du fikk noen utbrente områder når det var såpass hardt og direkte lys som her. Vel.. det går jo an å kjøpe en reflektor hvor det følger med en diffuser eller bare ta med et plagg fra hjemme (et laken f.eks.). Med diffuseren/plagget kan du ''sile gjennom'' lyset som faller på ansiktet slik at det blir mer jevnt på hele ansiktet. Da skal det være lettere å unngå utbrente områder, men da vil du jo også dempe de harde kontrastene i ansiktet hennes og det er ikke sikkert du har lyst til.

Med reflektoren kan du forøvrig også lette opp skyggene i øynene. Veldig kjekk ting å ha.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu