Eventyr
Drivdalskjerringa er tilbake....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-10 23:07:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_444061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jani F.

"Hysj! Barna sover..." Kjekt med slike eventyr, ser imidlertid ut som om ho snakker til ein katt..? Artig:)
Mvh Jani
Tove H.

Det myldrer av katter oppe i Drivdalen i huset til gubben og kjerringa. Her har den farlige pisskatten sneket seg inn i v2.
Tusen takk for fin kommentar, Jani:-))
Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Hei Tove! Jeg har nok ikke fulgt med annet enn i blandt, så er ikke kjent med at Drivdalsgubben og kjærringa blir invadert av katter ;-) Men i v1 tenkte jeg straks at vesenet til venstre måtte være Drivdalsgubben og Gulliver. Men så ser jeg en katt til i v2...Og hele selskapet er ombord i en båt? Kanskje de har tatt med seg 2 av kattene og rømt Drivdalen. Men at Drivdalskjærringa er så ven og vakker, slank og smekker? Er du sikker på at gubben har tatt med seg rett kvinnfolk? Hmm...Arme henne!
Ellers liker jeg best v2 her.Fine siluetter mot den lekre bakgrunnen. Flotte farger med din spesielle effekt.Fine bilder, men jeg velger meg v2.

Inger-Lise:-)
Per Einar G.

Fytte katta!
Er det ikke drivdalskjerringa vi ser sittende å nistirre opp mot polarstjernen? Og med den svarte katta i fanget så er det nok noen magiske formler hun uler ut mot himmelen. Selv prinsessa der bak skjønner ikke bæret av all ulingen og bablingen fra denne kjerringa som ennå ikke har klart å fylle opp fiskekvoten på lodde som hu fikk tildelt ute på Lopphavet. Hun uler om lodderogn, mandelpottitt og.... HYSJ! kommer det fra prinsessa, som hever pekefingeren mot munnen for å få de jamrende svarte kattene til å holde munn.
Hva var det Drivdalskjerringa ulte om og vi ikke fikk med oss? Kan det være flere ingredienser med skumle hensikter? Og hvor er Matt Dillon? Har noen sett drivdalsgubben, er det han som henger oppe i tønna?

Begge versjonene ble for mye, blir det triveligere nå så ender vel det hele på havets bunn og vi må be Poseidon om hjelp.

Kan Tyrin svare på problematikken og dramaet som utspiller seg her?
Har Odd'n svaret? Hva med Arild, Ann Kristin, Solvår og Wenche?
Alt dette og mere til i fortsettelsen som følger......

og følger...

For et Drama! Og hvilke effekter i rødt, blått, grønt og lilla. Silhuetter og oppbygging ble bra også ;)


Mvh
Per E.
Liv F. D.

God morgen Tove!
Nok et herlig bilde fra de Trollske Drivdalen. Der myldrer det av katter ja, ikke noe blivende sted for en sør-østlending da skjønner jeg. Pisskatter lukter så ille og skriker sånn om natta!
Kjempestilig fra din hånd igjen Tove. Fin etterbehandling og morsomt å se hvordan dette vil ende med innsnikeren.

mvh
Liv ")
Håvard F.

Hehe, her kan man se det man vil se. Jeg ser ikke hysj - barna sover (men artig å se hva andre ser)
Jeg ser ei kjærring som formaner gubben sin og hytter med finger og never. Jo ser så vidt katten - men den velger jeg å tro har holdt skjul seg borte hos gubben ;)
Bra bilde Tove. Spennende serie. V1.
mvh
Håvard
Marit O.

Her har vi eventyr dama igang igjen :)Spennende Tove
her ber ho katten om og være stille så barna og drivdalsgubben kan sove,men plutselig er det 2 katter i versjon 2 og hvem er det hun nå hyser på i versjon 2??Er det gubben selv som har våknet av all bråke nei og nei.Nei her blir det mye og ordne oppi skal du se!
Herlig serie,der tankene og spørsmålene blir mange??

Mvh Marit
Isidoros P.

En verden ful av stemmer og skygger, farger og dufter..historien din blir fortalt med flotte bilder og det hele minner meg om skuespill og teater..
Morsomt og spennende bildespråk .
isidoros
Avsluttet .

Liker ettbehandlinga her, et bilde som setter fantasien i gang
John H.

Hei
Hele denne serien din fasinerer meg. Den har en sterk signatur som er veldig personlig. Versjon 1 er litt tung og innholdsløs til v. Versjon er klart bedre og gir rom for fantasier hensides alt virkelig liv. Det har vi bruk for i vår a4-verden
Odd E. k.

Du gedigne pultost tovemor!!!

Drivdalsgubben kjøpte seg en dedigen lyskaster som tok nesten alt lyset fra naboene i Drivdalen. Denne lyskasteren skulle gubben bruke til å lyse opp hele eiendommen i den hensikt at kjerringa skulle finne heimatt i snøstormen som herjet dalen den 24. desember, den dagen kjerringa var ventet fra Lopphavet. Lyskasteren sviktet julekvelden, men plutselig en senkveld før juletreet ble kastet ut av huset så lyste den opp hele tunet. Fjøskatta som gubben hadde brukt kattkjeppen på til stadighet kom frem under stabburet og stilte seg på tunet foran lyskasteren og mjauet av full kraft. Kjerringa prøvde å drysse ned spetaklet, men katta utnyttet situasjonen som nå kastet store skygger oppetter husveggen.
Gubben holdt på med middagskvilen og våknet av alt spetaklet ute på tunet. Han raste opp av halmsenga, tråkket den ene foten opp i pisspotta og strauk på dør i bare undertøy og filttøfler. Da han kom ut på tunet ble han vettaskremt over den store monsterkatta som dekte hele husveggen og som hoppet frem og tilbake. Han tok seg til hodet, mistet gebisset og skreik at han aldri mer skulle bruke kattkjeppen på noe levende dyr fra drivdalen. Katta beit han i leggen og hoppet opp på ryggen til gubben som la på sprang over tunet retning potetkjellaren. Han falt i den glatte trappa ned til kjelleren så filttøflene fløy til alle kanter. Greide å fikle opp døra og søkte tilflukt i den kalde kjelleren. Hvor skal dette ende, vil gubben overleve det store sjokket, den sterke kulden i den nesten tomme mandelpotetkjelleren og vil kjerringa greie å lokke han opp igjen via kjellerluka før han blir spekt av kulden???? Roen varer ikke evig, iallefall ikke i Drivdalen.

Ja, stryker kjerringa på dør igjen mon tro?

Mvh

Odd E.
Tove H.

He, he....overveldende bra respons....flotte tolkninger, og noen er så nære sannheten at det er nifst:-)) Moro å lese hva dere alle skriver.
Glad dere liker teknikk og innhold, det er innspirerende.
Og innspirerende med så mange gode medspillere...det er gledelig at evnen til å fantasere er så oppegående på foto.no.
Likte det med sanseopplevelsene og teater, Isidoros. Og John, - A4 verden...at vi har bruk for fantasier som dette....Ble glad da du nevnte det!
Litt av en lyskaster, Odd, ha, ha...sleit fælt med at de fleste bildene ble utbrendt:-)
Hvordan dette ender? Forhåpentligvis ikke på havets bunn denne gangen....Alt er igjen i skjønneste kaos, denne gang takket være lyskaster, fjøskatt og pisspotte, ho, ho, dette er gøy...:-))
:-)))) Tove

Hans-Jørgen H.

Dra på lopphavet Tove!
Utrolig dokumentasjon ei svært nedbrutt Drivdalskjærring med pissikatten på fanget.
Overgangen fra det frie sjauarlivet på fiskarskøyta til den innestengte Drivdal med de knugende, mørke fjell, og med en tvangsnevrotisk
gubbe, som mest hele dagen sitt nedi mandelpottittkjellern blei for tøff....
Visst hadde kjærringa ei von om at gubben hadde skikka seg og finni seg inntektsgivende arbeid mens hu var borte, men dengang ei....
Kjærringa ble så nedfor og deprimert at nabokjærringa måtte ta ansvar å gå til innkjøp av det sterkeste lysterapianlegget som finnes...
Til og med prinsessa på erten ilte til for å gi formaninger og trøstens ord.
Monsterkatta Gulliver fra Elverummi ble og tiltrukket av lysterapianlegget og lytter intressert til prinsessas tale.
Mens gubben sitter gebisslaus og skrekkslagen i kjellern og gumler så kjevene skrangler.
Huttetu for tilstander!
Og den skuta???
Er det fiskerskøyta som kommer og henter kjærringa tilbake til fiskerfeltet?
Tyrin.
Tove H.

Er redd for at hun drar til sjøs igjen, Tyrin!
Tusen takk for forfriskende kommentar med utsøkte detaljer:-))
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu