treenighet
Ja, dette er vel også tukla litt masse med, men eg sletta originalen.. I alle fall synest eg det er eit bilete der innhaldet veks på alle vis etter kvart, er det ikkje slikt som skjer i ei kyrkje?
Utstyr
  • Nikon Coolpix990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svend Y.

Bildet er bra på mange måter, både barnet som gir f.... og mannen/faren som ser ned. Stort minus er denne rammen du har klinet på som ødelegger mye i mine øyne, synd.
Ann F.

Fint situasjonsbilde og ansiktsuttrykk hos far og barn. Synd at dåpsbarnet (?) er så lyst i ansiktet. Synes også som SVY at rammen ødelegger for mye.
Mvh Ann
Carsten A.

Dette var kanskje et bra opptak - synd at originalopptaket er slettet. Som vist er det bl.a. for lyst, og det kan det bli vanskelig å rette på nå. Den grusomme rammen ødelegger bildet nærmest fullstendig.
MVH CA
Roald T.

Takk for gode kommentarar:-)#
Leif Y. C.

Bildet er sikkert teknisk sett for lyst, men jeg synes du har fått til en pastellaktig virkning som jeg på ett eller annet vis synes passer situasjonen.
Rammen har vært kommentert av andre, og ''montert'' på svart blir det bare grusomt. En uklar bildekant synes jeg imidlertid kunne gjort seg dersom dette bildet hadde vært ''montert'' på hvit bakgrunn.
Roald T.

Takk igjen for at de tar tid til dette, eg er mest overvelda...
Enig i det med ramma, men eg måtte bare prøva Photo Frame Plug In, og så lagra eg over originalen. Biletet er sjølvsagt ikkje meint å rammast inn med svart, men det er vel standard her på bildekritikksidene til foto.no. Eg gjorde biletet medvite for lyst og tona det over i litt brunt for å understreke det litt ''himmelsk'' treeinige, men eg ser at dåpsbarnet vert litt for mykje engel. Elles synest eg alle trekantane i bildestrukturen skapar ein spennande rotasjon. I tillegg har eg jo lagt på eit tørr-pensel-filter for å overdrive den litt uvirkeleg himmelske settinga. Purisme er vel ein evig tilbakevendande ståstad, men vi får vel alle gå vegen om barokkopplevinga :-)#
Roald T.

La inn eit redigert bilete, lappa litt saman uten ramme og med litt andre justeringar på http://enis.nls.no/jus/sks/treenighet.htm
Carsten A.

Og det var vel i allfall noen hakk bedre.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu