Vestnes Kirke
Lyset fasinerer meg. Det kalde lyset på kirken mot det varme lyset i omgivelsene gjør det lille ekstra.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-18 15:50:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde29mm
  • Blenderf/4
  • Lukker2s
  • Nei
  • AnnetStativ. Iso 320
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger191
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_444697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Håvard F.

Oii dette ble nesten eventyr aktig. Lyset var jo knall. Mangler bare snipp og snapp i treet. Får assosiasjoner til Disney når jeg ser bildet.
Lekkert!
Dette var flott John.
mvh
Håvard
Monika Frisvold V.

God morgen!
Her har frostrøyken laget en utrolig
fin stemning. Liker det mørke i front!
Ha en fin dag!

monika
Per Einar G.

Dette ble eventyraktig, litt liten versjon for meg til å studere ingående. Men jeg liker bruken av lys og farger. Samt komposisjon og den litt mystiske feelingen i bildet.

Mvh
Per E.
Per Einar G.

Dette ble eventyraktig, litt liten versjon for meg til å studere ingående. Men jeg liker bruken av lys og farger. Samt komposisjon og den litt mystiske feelingen i bildet.

Mvh
Per E.
John H.

Hei
Takk for fine tilbakemeldinger. Var rimelig spent på tilbakemeldingene. Når det gjelder størrelse bruker jeg vanligvis å legge ut maksimalt. Her har jeg bommet. Det blir litt lite til å bedømme teknisk kvalitet. Gjorde det ikke med vilje, men ser at det er mange som legger ut små bilder. Jeg har faktisk fått kritikk på at jeg legger ut for store. De passer ikke inn på skjermene til mange slik at de må skrolle både til side og i høyde.
John
Arvid M.

Flott bilde der det er kyrkja som blikket mitt dras mot. Litt eventyrstemning, ja..
Tåkedisen samt lysa på Kyrkja gjer ein fin effekt.

mvh Arvid
Tove H.

Vakkert lys,...trolsk er vel ikke rette ordet, men eventyraktig er det... Fint hvordan en ledes inn mot den opplyste kirka som ligger innhyllet i et mystisk slør...
Hilsen Tove
Anne-Lise S.

Spøkelseskirke? Spennende med tåka som hviler over kirkegården, og kirken som skimtes svakt der inne. Flott dybdeskaper og stemningsskaper med trærne i front. Deilige farger.

Anne-Lise
Avsluttet .

Blir nesten religiøs av dette :)
John H.

Hei
Takk for tilbakemeldingene. Mystikk, religion og tilhørighet er fellesnevner for alle gudshus verden over. Våre gamle kirker er monumentale bygg som inneholder kultur med link tilbake i mange generasjoner. Fasinerende er slike bygg uansett tro, religion, eller hvor i verden de befinner seg. Når jeg er ute og reiser er kirker det som står øverst på lista over severdigheter. Dette er mi kirke. Viktig for meg og mine i mange faser i livet.
John
Tone A.

Dette vakre bildet av Vestnes kyrkje skulle ha vore litt større, slik at ein kunne betre sjå detaljane her.
Vinterstemninga her saman med skodda som hyllar inn kyrkja og lyset gjer mykje for bildet.
Innramminga mellom dei mørke trea dreg blikket bakover mot kyrkja, som ligg i det kjølege lyset til skodda.I høgresida er lyset meir gultona noko som også pregar snøen i forgrunnen og trea med snødekka greiner.
Godt komponert og steingarden kjem flott fram med fotostandpunktet ditt og gravstøttene med vintergrøne tre mot kyrkja i den blåtona skodda.
Eit vakkert kyrkjebilde kor vinterstemninga gir ein flott effekt.
:) Tone
John H.

Hei Tone
Legg ut større versjon etter ynskje frå fleire. Takk for gode og utfyllande kommentarar. Kyrkja er innhylla av frostrøyk. Det varme lyset kjem frå gatelys og bustader i nærleiken. Kyrkja er opplyst av (for) kaldt lys, men det ga fin effekt her.
John
Avsluttet .

Mange av oss nå, som frivillig "bare må ut og fange stemningen".
Jeg har alltid klagd på kulde og snø, men du verden så mange flotte motiver, og så mye fint lys som dukker opp i disse istider.
Her er det, ganske riktig som du sier, lyset. Lyset hadde ikke blitt sånn, om det ikke lå snø på bakken, så derfor blir det et herlig samspill mellom lys og snø, og kanskje er det også klar himmel som gir ekstra bonuspoeng for opptaket ditt.
Flott, litt uvant standpunkt av et kirkebilde, med det ble meget severdig og det lyser lang vei at du har kontroll på det du gjør.
Vakkert.
mvh arild
Lars Ivarson F.

Lika nok originalversjonen best..trea samansett av flater minte meir om teikning enn fotografi og gav biletet eit eventyraktig preg..kunne kanskje ha tenkt meg litt meir djupn, men godt jobba..
Tone A.

Hei
Godt med ein større versjon kor både kyrkja og trea kjem betre fram.Og trea er mest grafiske i det gultona lyset noko som gir kontrast til den mest nedsnødde kyrkjegarden med vintergrøne tre.
Kykrja ligg i den blåtona skodda og gir eit kjøleg preg til bildet.
Godt med forklaringa på lysa i bakgrunnen, men eg lurer jo litt på korleis du har fått fram trea slik i forgrunnen.
Uansett eit spesielt kyrkjebilde kor både vintaren og lyset gir ein fin effekt.
:) Tone
Duy P.

hei John !
Skikkelig skrekk feeling av du har formidlet til oss. Det hvit/blåaktig midt i kirken forteller noe som skjer. Og lysbrune forgrunnen gir en kald feeling. Thriller

mvh duy
John H.

Hei
Takk for kommentarar. Tone, lyset i forgrunnen er "lyssmitte" frå omgivelsene. Har ikkje brukt tillegsbelysning.Frostrøyken. som er mest dominerande til v., duser ned og samstundes spreier lyset. Lars, det er berre storleiken som skiller 1 og 2.
John
Morten H.

Dette er helt knall! Lyset har hovedrollen, og gjør jobben godt. Bra jobbet.. Trærne i forgrunnen kunne kanskje like gjerne vært helt sorte..?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu