Forslag mottas med takk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-03-01 19:43:40
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-03-02 10:51:17
    Versjon #3
Utstyr
  • olympus camedia c-50 zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_44471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Arne A.

Dette var et flott bilde med fine farger, kanskje litt kjedelig belysning av de nærmeste steinene, men det er jo ikke så lett å kontrollere på sånne motiver.

Arne A.
CarolineB. E.

har du behandlet det mye? liker motivet! vet ikke helt hva det er som forstyrrer, kanskje steinene øverst til høyre er for røde..? at det blir for mye tonekontrast? men stemningsrikt! bra :) mvh Caroline
Lars-Anders M.

Enda ett slikt bilde. Ok farver på steinerne. Men allt for odinert.
Rune N.

Enig med AA om at lyset er litt fattig på de nærmeste steinene. Forslag: ta med en lita lomelykt, og ''mal'' steinene forsiktig mens du eksponerer. Kan sikkert også gjøres noe med i PS, men ikke spør meg om hvordan!

Mye spennende farger ellers i bildet!

mvh
Rune
ellen-k w.

Stilig bilde! Fine farger. Men jeg lurer på om jeg ville kuttet - fortrinnsvis i nedre kant - der ''skjer det'' ikke så mye - og så ville jeg kanskje prøvd å enten midtstille den store steinen - eller plassere den helt ute i en av kantene - nå er den hverken heller, hvis du forstår hva jeg mener...
Ellen-K.














Nils G.

Meget tiltalende.
Jeg ville ikke kutte av nederst for det nederste partiet der vannet lander er nødvendig for å ''avslutte'' vannfallet.Nils
Tom A. T.

Pent naturutsnitt med spennende farger. Rune's belysningsforslag støttes.
mvh Tom T
Lars L.

Litt merkelig belysning av hovedmotivet kontra steinene i bakgrunnen. Ellers synes jeg hvodmotivet, d.v.s. steinen i mitten blir for sentrert.
Ellers noe merkelige farger i det hvite utglidende vannet. Veldig grøtete og ikke særlig hvitt desverre.
Tom E. F.

Spesielle farger på steinene, Monica!<Br> Synes komposisjonen blir litt for mye dominert av stein/ berg i fronten - blir litt ''framtungt.''
mvh Tom E. F.
István L.

Fina toner.Bra bild.
monica p.

Har lagt inn en litt forandret versjon, men noe skjer når jeg legger ut nye versjoner, den nederste biten blir ikke med.
Har noen noen formening om hvorfor???
Takk for komentarer foresten.
Mvh Monica:o)
Reidun G.

Uvanlige farger på steinene, men jeg synes helhetsinntrykket er litt uryddig. Synes du skal prøve forslaget om å bruke lys (kraftig lomme/hodelykt)

Aner ikke hvorfor ikke hele bildet kommer frem (versjon 2) - men har sett dette på dotten før.

Reidun
tommy e.

Hans-Einar O.

Liker godt fargene og det diffuse vannet, men komposisjonen og lyset treffer ikke helt. Tror også at lommelykt er verd forsøket, og dette virker som et fotogent sted. Komposisjonsmessig er v#2 best, da den store steinen ikke blir så midtstilt.
mvh Hans
Ola M.

versjon 2 er best.
Torgeir S.

Hei Marianne, jeg er selv veldig glad i denne typen bilder! Det første jeg reagerer på dette bildet er at jeg synes vannet er litt for mye utvasket (litt for lang lukkertid), omtrent alle detaljene i vannet er liksom borte. For det andre ser det ut som om det er jobbet for mye med i PS, vannet oppe til venstre er fryktelig kornete og er fullt at fargestikk. Det siste er at jeg ville plassert den store stenen noe mer opp og til venstre, noe som plassert den bedre i snittet. Med det sagt, så synes jeg dette bildet absolutt har potensiale!

Mvh. Torgeir
monica p.

Hei alle sammen, og takk for komentarer.
Torgeir, jeg heter fortsatt Monica, men når det er sagt er jeg egentlig helt enig med deg.
Har prøvd å behandle dette bildet med et annet fotoprogram en Ps, og jeg skjønner nå at det ikke var lurt.
Det er riktig som du sier at bildet er veldig behandlet, legger ut originalen uten noen behandling, så skjønner dere hvorfor jeg måtte gjøre noe med det.
Mvh Monica:o)
Avsluttet .

Hei Marianne. ;P Veldig fint bilde, likte det godt :)

mvh tor
Siv Helene K.

Nydelige farger og et spennende motiv.
Men jeg synes det er for mange elementer i bildet ditt - blikket flakker litt rundt uten å ''finne ro''. Jeg tror jeg ville ha konsentrert meg om området i øvre høyre kant, gått litt tettere på. Kanskje fra en litt annen vinkel også, men det er jo ikke sikkert det hadde latt seg gjøre heller...
Men absolutt et spennende motiv!

mvh Siv
Jarle W.

Synes du har valgt riktig utsnitt, og slike motiver blir mange av oss aldri lei. Bruk av lang lukkertid på et slik motiv er ganske naturlig, både av bildemessige og ikke minst tekniske, jeg antar at det er temmelig mørkt på stedet.

Jeg tok inn originalbildet ditt (v3) og lot det få gjennomgå i Photoshop. Ved først å sette et hvitpunkt i vannstrømmen etterfulgt av selektiv lys- og kontrastkontroll rundt omkring i bildet ble det etterhvert riktig bra. Da ble det også en ganske grei oppgave å lyssette steinene i forgrunnen.

mvh Jarle
Marit W.

Synes v 1 er steinstilig jeg monica !
tommy e.

Du trenger ingen forslag her, alt er på G!! Stå på!
tommy e.

:-)
Mehrzad G.

Flott bilde! Likte versjon#1 best.

mvh Mehrzad
Per Harald O.

Versjon 1 er et nydelig bilde som ikke trenger noen ekstra forklaring!)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu