Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_444802} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Erik K.
Her kan jeg godt være førstemann for dette var en skuffelse jeg sitter bare igjen med spørsmålstegn.
En veikant og en svart flekk pluss en til.
Veisprut fra en forbipaserende bil?
Desvere Ivan her finner jeg ingen tråder å nøste i,
dette blir bare rot for meg.

Håper andre får mer ut av det, jeg ønsker bare å være ærlig.
Fortsett heller med det du leverte i forrige bilde.

Mvh Erik
Avsluttet .
Ja, jo..fungerer på et vis dette. Liker det røffe og tilsynelatende tilfeldige, det ulogiske og ikke åpenbare. De mørke kladdene i nedre halvdel og de lyse stripene som skrår oppover. Idet hele tatt et bilde som kunne egnet seg i en kolleksjon sammen med 2-3 bilder til. På vegg.
Per Olav V. T.
Liker motivet som gjør at en stopper opp... funderer, for så å gjøre en oppdagelse. Deretter fremdeles være litt usikker på om aha-opplevelsen faktisk er nok til å forsvare antakelsen om hva det er en betraker bakgrunnen gjennom :)

Dekorativt komponert og kan nok gjøre seg i en kolleksjon som Tommy Næss skriver.

Steintøft gjennomført ;)
Pål R.
Morsomt, men sitter ikke helt hos meg heller. Syntes den store flekken blir for stor og dominerende. Den irriterer meg litt. Kanskje hensikten ?
Pål
Stein C.
Et rart og nesten litt skummelt bilde. Ser mye bevegelse. Sitter i magan. Bra etter min mening.
Ivan H.
Var ikke meningen å skuffe her, prøv å legge vekk tidligere bilder, ikke sammenligne for mye.
Jeg synes det er noe i dette, derfor prøver jeg.
Når det gjelder å levere bilder som det forrige, kan jeg gjøre det noen ganger, men jeg er ute etter å utforske. Ufordre motivene.

Forstår at det ikke er lett å få tak på dette, så jeg skal "avsløre" litt av mine tanker;
Det som er fint på utsiden, er ikke alltid fint på innsiden..
Det som "deler motivet" er et vindu.

Hullene i vinduet skal ikke irritere (eller kanskje på en måte), men veilede. De _skal_ være dominerende. De skal forstyrre vinterlandskapet.

Setter pris på deres kritikker, og ønsker selvfølgelig flere innspill.

Kommer tilbake med en lengre avhandling senere :)

.Ivan.
Tove H.
Førsteinntrykket var en sort hund som ville inn...in står det på labben..., men så raskt det sprekte glasset... Gjetter at sort og hvitt er byttet om...Så er det mørkt ute, med hvite trær....kanskje har en snøball truffet ruten....dvs treffer ruten, ...det er den store flekken!
Synes forresten jeg ser en liten kirke ved et vann i den store mørke flekken...men det må være feil...da stemmer ikke bildet...
Sprekkene i ruten skaper dynamikk.. Var egentlig ganske fikst dette! Spent på fasiten...om den kommer....
Hilsen Tove
Roger H.
Bildet fungerer på et vis for meg og. Du sier at det er et ødelagt vindu. Du har fått meg nysjerrig her så da har du vel noe å si med bildet. Bokstaven N i hjørnet er vel en slags embalasje for ett eller annet. Ikke lett å se hva du vil her, men som en fotografisk komposisjon liker jeg bildet.
Erik K.
Hei Ivan

Jeg prøver meg igjen.
Det første innlegget mitt var jo nokså negativt. Men jeg oppfatter deg som en ærlig fotograf som ønsker ærlige tilbakemeldinger. Og at de bildene du legger ut er ærlige fra din hånd. Du legger ut bilder fordi du har et forhold til dem, du har arbeidet med dem.
Det er spennende, og gjør det interressant å gi tilbakemelding. Derfor vil jeg prøve å gi en bedre begrunnelse for hvorfor ikke dette når fram til meg.
Eksponering og sverting er helt grei, komposisjonen kan sikkert diskuteres i det vide og breie,men det var ikke mitt poeng.
Bildet oppfatter jeg som om at her hadde du noe du ville fortelle meg, noe du hadde på hjertet.
Dette bildet hadde et budskap. Det var dette som ikke nådde fram til meg. Derfor fikk jeg bare rot ut av bildet. Vegsprut var jo ikke serlig spennende, og var det det du ville fortelle kunne du gjort det på en mye bedre måte.
Oppfattelsen av at du hadde noe du ville fortelle kom av ansiktet i det store svarte feltet og "in" i det lille.
Du har jo gitt oss visse hint i din kommentar men ut fra bildet blir det fortsatt bare rot.

Noen bilder har nødvendigvis inngen budskap. Slik oppfattet jeg bilde nr. 504920 dette spiller bare på farge, struktur og kommposisjon og her synest jeg du har lykkes. Bilde bilde nr. 488322 oppfatter jeg også slik. Derfor henviste jeg til dette. Ikke for at du bare burde ta slike i fremmtiden. Dersom det var slik du oppfattet det.

Bilde bilde nr. 480295 har et budskap (hvordan vi behandler våre medskapninger). Det når fram til meg, desperasjon og fortvilelse i disse hender. Her er uskarpheten helt nødvendig for å få frem fortvilelsen. Dette er en mester verdig. Her har du klart det.

Lykke til videre, men fortsett også å ta slike bilder du tar på Godøya.
Håper du får noe ut av dette.

Mvh Erik
Avsluttet .
Min ærlige ming om dette bildet: Dette er verken abstrakt, non-figurativt, surrealistisk eller realistikt...kan dessverre ikke si at jeg får noe som helst ut av dette....for meg blir det bare støy for øyet, skjønner at du selv har en hensikt, men jeg får ikke tak i det. Vanskelig å si noe mer konstruktivt....ihvertfall for meg.

mvh Ulv
Odd Tore S.
Jeg ser to sorte og uklare masker med lysende øyne osv som svever i et landskap. Kanskje er det en vei der?
Hva de to har der å gjøre ligger utenfor min begrensede fatteevne. Det gjør også en evt symbolverdi av de lyse uskarpe stripene.
Så her famler jeg i lyse etter budskapet.
--------
Nå har jeg lest din forklaring. Om en uinnvidd skal få noe ut av vindusymbolikken, tror jeg du må antyde mye sterkere at det er et vindu som man ser gjennom, og at det ikke er så fint på innsiden. Men, for å være helt ærlig, tror jeg heller ikke at det hadde avslørt tankene dine. Mulig at en speiling av innvendig "ikke-finhet" hadde vært mer begripelig.
Odd Tore




Ivan H.
Erik;
Såg ikke på ditt første innlegg som negativt. Man skal være ærlig. Altså så tar jeg ikke negativ kritikk, negativt.
Jeg aksepterer at det blir bare rot for deg, noe andre også mener. Så jeg konkluderer med at jeg ikke har klart å formidle det jeg ville. Slik er det bare. Bilder trenger ikke ha et budskap nei, men det var da meningen her. Så har nok bommet.
Det kommer flere bilder fra kysten ja. Helt klart.

Ulv;
Fint at du er ærlig. Og tar med meg at dette ikke fungerer for deg.

Odd Tore;
Du og så er inne på at jeg ikke klarer å formidle mine poenger, noe som jeg er enig i etter å ha fått mange gode kritikker. Det er her jeg får prøve ut bildene mine, dette klarte ikke å stå på egne bein. Slik er det bare.



Min tanke er "Det man ser på utsiden er ikke alltid det samme som på innsiden". Her skal landskapet reflektere "utsiden", mens innsiden av vinduet skulle vise noe negativt. Men her har jeg ikke klart å overbevise, eller gitt gode nok hint til betrakteren. "IN" skulle være ett av hintene.
Undet redigeringen tenkte jeg på om dette egentlig viste godt nok at det var et knust vindu, der de lyse stripene er sprekkene i vinduet. Med f/1.4 kom nok ikke det godt nok frem. Skulle blendet noe mer ned for å få dette frem.

Så takk for alle kritikkene, veldig bra. Og må da beklage litt for dere at motivene mine ikke kom godt frem denne gangen. Takker for at dere tok dere tid.

.Ivan.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu