Regnbuen over Blåbyen
Jeg så en flott dobbel regnbue ut av vinduet fra bowlinghallen. Jeg tok kameraet med meg og klatret opp på taket (over 3. etasje). Da jeg kom opp var buen redusert til bare 1, men fortsatt fine farger. Jeg plasserte meg slit at buen forsatte opp fra skråtaket (som er en del av blåbyen), det så nesten ut som en pil som den fortsatte fra. For å få et element til med i bildet så ventet jeg til en måke kom flyvende inn i bildet. Den fikk en fin plassering og uskarpheten bekrefter at den har stor fart inn i bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 30
  • Tokina Tokina Atx-pro 28-80 / 2,8
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeFuji Velvia (ISO 50)
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger271
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_44526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Torstein E.

Jeg blir ikke helt enig med meg selv om dette bildet. Det er fint samtidig som det er noe jeg ikke liker ved det. Huset i forgrunnen har litt for kraftige farger som tar bort litt oppmerksomhet, mulig velvia må ta en del av skylden. Synes også det er litt synd med måka som er uklar, selv om det sannsynligvis ikke er mulig å få til alt.
Torgeir S.

Hei Torstein, takk for kommentar. Huset i forgrunnen er litt av meningen med dette bildet da det er slik noe av ''Blåbyen'' ser ut. Når det gjelder måken så var det meningen at den skulle fremstå som uskarp, noe som indikerte fart i motivet. I tillegg så er den på tur inn i bildet med godt med luft foran!

Mvh. Torgeir
Liv Anette T.

Artig komposisjon og flotte farger, de likte jeg godt. Er mer usikker på om måka skulle være der. Den tar en del av oppmerksomheten fra regnbuen. Synd du var for sen til å få med deg begge buene. Men slik er det i livet - det er mye en en kan komme for sent til. :-).....
Anette
monica p.

Hei Torgeir
Flott bilde igjen, men jeg ville tatt bort huset, skjønner at det er en del av Blåbyen din, men bildet blir kjempefint uten også.
Fuglen synes jeg er et morsomt innslag i bildet.
Bra
Mvh Monica:o)
Øyvind A.

Spesielt bilde. Liker det. Regnbuen danner en fin helhet sammen med det glorete huset. Jeg synes regnbuen og huset er plassert veldig riktig i forhold til hverandre. Uten huset synes jeg bildet blir ganske kjedelig. Jeg ville ikke ha savnet måka om den fløy sin veg. Ellers litt synd for regnbuen at deler av bakgrunnen er så grønn.
mvh Øyvind
Steinulf L.

Synes huset hører med, men ikke måken. Fint bilde.
Hege K.

Tøft bilde!!!

Huset må absolutt være med etter min mening!!!

Synes det er nettopp huset som gjør dette bildet interessant.

:-) Hege

Torstein E.

Jeg er enig med at huset bør være med men jeg lurer på om grønn og blå fargen burde blitt tonet litt ned. Fargene tar noe av oppmerksomheten bort fra regnbuen som er hovedmotivet her.
Frank W. G.

Fint dette her. Fargene er vel litt i det drøyeste laget, men kler allikevel bildet. Måka derimot liker jeg ikke, passer på en måte ikke inn. Vil tippe at den er ''limt'' inn i ettertid. Huset derimot..., mååå være med.

Frank
Torgeir S.

Tusen takk for alle kommentarer, det var veldig morsomt å se at bildet skapte litt diskusjon og uenighet. Noen likte alt og noen likte noe, men ikke alt osv. Håper enda at flere vurderer bildet og gir sin mening!

Mvh. Torgeir
Stig S.

Huset må være med, men måken kan godt fly videre! Spesiell stemning i bildet; liker det!

--stig--
Tom E. F.

Spennende bilde, både farge- og komposisjonsmessig. Måke eller ikke - den burde vel vært skarp som alt det andre, tror jeg - hvis den skal være der. (Litt synd med mønstrene på bølgeblikktaket, men dette er det vel formatet/ komprimeringen som har skapt).
mvh Tom
Per R. G.

lekkert bilde men måken skulle vert skarp men vi kan jo ikke utrette under
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu