Young Superstar
Dette er mine lille gudsønn, han er 4 år, og det skulle man ikke tro.. Jeg tror moren hans forer han med hestefor:)
Jeg synes bilde ble stilig, men jeg slite litt med og jobbe med skygger (speilbilde)
Fikk til noe her, men vet ikke hva jeg kan gjøre annerledes?
GRILL MEG, jeg vil lære!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-02 23:47:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-02-02 23:50:13
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2010-02-05 16:21:16
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2010-03-28 21:37:44
    Versjon #5
Utstyr
  • canon eos 7d
  • 18-55
  • Brennvidde5mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetBrukte en 250w paraply, og bakgrunnen var sort duk som jeg hengte opp og som han sto på..

    Jeg har et spørsmål om noen kan svare, når jeg legger ut dette bilde på Facebook/flickr, så blir det mye lysere, så lyst at man ser stygge detaljer jeg har fjernet, hvorfor blir det slik?

    takk:)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger128
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_448851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eva K T.

Stilig bilde du har fanget av gutten her,likte godt de to lysene som er der, Veldig bra :-)
Kristian H.

Utrolig kult bilde og motiv! Jeg stusser nok også litt over hva moren forer ham om han bare er 4 år gammel :p Han har forresten et flott uttrykk her.

Jeg synes du har fått til veldig mye her. Det er flott belysning i ansiktet og det er tekstur i skinnjakka. Buksa kommer også godt frem i versjon 1 og 3. Jeg liker også godt lysene i bakgrunnen. De bidrar til å gi det den "gate"-looken.

Du er klart en mer erfaren fotograf enn meg, og kunstig belysning har jeg veldig lite erfaring med, men jeg kan jo si ifra om hva jeg ser. Jeg klarer ikke å grille deg :p

Jeg synes den svarte jakka kommer litt dårlig frem i noen områder. Den flyter inn i en svarte bakgrunnen. Det virker også for meg som at t-skjorten er litt utbrent, eller hvertfall overeksponert. Skyggen på bukse, fra jakka, er også litt dum. Hehe. I versjon 1 og 3 er det noen områder rundt modellen som er litt lysere enn helt svart. Dette synes ganske godt på min skjerm og ser ikke veldig bra ut. å klone det vekk ville vært en ide. Det er også en liten sirkel nede i venstre, ved den ene skoen. kanskje flare?

Jeg klarer som sagt ikke å komme med noen gode til å få til noen forbedringer, fordi jeg har så lite erfaring med belysning. Mitt beste råd ville vært å legge det ut på strengeste bildekritikkgruppe. Om folk gidder å reagere, kan det hende du blir grilla der.

Uansett, du er dyktig :p Stå på.

Mvh Kristian Hasli Johnsen
Truls M.

tusen takk for tilbakemelding, jeg setter pris på det og skal jobbe med det videre. de flekkene som kommer fram er noe som irriterer meg, det vises over hode ikke på min maskin (imac) hvor det ser bra ut, men når jeg ser bilde med en vanlig pc så ser det forferdelig ut, og jeg søker hjelp om dette, men finner ikke noen som kan hjelpe. ellers tusen takk!:)
Mvh Truls
Ole Christian S.

Hei tøft bilde. Du kan ikke generalisere med at bildet ser forferdelig ut på en pc. På en iMac er skjermen wide-gamut, dvs støtter et større fargespekter en sRGB, i tillegg er skjermen prekalibret. Det er en fordel med å bruke iMac. Dette gjør også flere nye og gode pc-skjermer, men desverre er ikke alle kalibrert fra fabrikk, og enda færre har kalibreringsutstyr for skjermene sine for pc, noe som er synd fordi det er et must. Det er en kjempeutfordring å få bildet ditt til å vises likt på alle skjermer og datamaskiner, men jeg synes du skal ta utgangspunkt i din gode skjerm på din iMac, og hvis andre ser ting som ikke skal vises så bør du be de kalibrere skjermene sine!! ;)

En tøff gutt og god belysning, bra skarpe og teknisk bra!

Mvh.
Ole Christian
Kristian H.

Jeg har forresten en veldig bra bok som tar for seg alt av fotografisk lys. Alle prinsipper og alt. Det er nok et langtidsprosjekt å sette seg inn i den. Selv har jeg ikke hatt tid til å prøve ut teknikkene som blir nevnt. Men til ditt bruk tror jeg den er ypperlig.

Sjekk ut om den lokale bokhandleren din har:
"Light - Science & Magic" av Fil Hunter, Steven Biver og Paul Fuqua, så du kan se om den er noe for deg.

Mvh Kristian :)
Truls M.

ole christian: Tusen takk for infoen, den kom gledelig med, da er det problemet løst!:)

Kristian: Tak kti ldeg, jeg skal sjekke ut den boka, det hørtes megen interessant ut for meg som er hobby fotograf!:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu