Peter blir behandlet av sin elskede
Vi er med vårt baseng på Amarilla Gulv
hvor vi har vårt feriehus. Her holder Else på å masere Peters dårlige kne.
Begge er fra Danmark og er våre venner.
Det er et situasjonsbilde.
Utstyr
  • Canon D500
  • EF -S 18-55 mm
  • Brennvidde18-55mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eli R.

Fortellende stemningsbilde. Flott.
sigbjørn u.

Takk for din fine kommentar
Håvard F.

Godt foto. Her skjer det noe.
Bildet varmer. Se bare på ansiktetuitrykket til mannen
mvh
Håvard
Geir B.

Hei Sigbjørn,

Jeg synes dette bildet passer bedre i feriealbumet eller på Facebook. Jeg ser ikke noen kunstneriske kvaliteter ved dette bildet. Bildet har kanskje interesse for de involverte, men jeg kan ikke se at det har noen stor almen interesse.

Hvis jeg skulle gi noen bilde-tekniske kommentarer måtte det være at bakgrunnen er rotete og at det er kuttet på en litt uheldig måte akkurat i toppen av ryggen til Else.

MVH

Geir
Avsluttet .

Enig med alt Geir sier, i tillegg er det flatt, kontrastløst og uskarpt.
sigbjørn u.

Hei Håver
Takk for din kommentar, temperaturen var bra da bildet ble tatt
sigbjørn u.

Hei Geir
Flott at du også har sett på dette bildet. Det er helt riktig et feriebilde og har ingen kunstnarisk utsmykking. Man knipser slike koselige øyebliksbilder. Bildet ligger jo på Facebook under mine bilder og kan sees der. Men jeg er litt lei av FB da her ikk fines noen interresse for å kritisere og se på hverandres bilder bare hente dritt fra You Tube ol. Derfor har jeg lyst til å engasjere meg litt her på Foto.no og lære og være en del av miljøet.
Vi snakkes.
sigbjørn u.

Hei Terje
Det samme som jeg har skrevet til Geir gjelder også som svar til deg.
Vi må bli kjent med hverandre og jeg trenger å lære å ta mere kunstneriske bilder og ikke bare knipse i vei som jeg har gjordt i 50 år.
Vi snakkes.
Geir B.

Hei Sigbjørn,

Takk for hyggelig svar. Kjempebra at du vil legge ut bilder for å lære mer om foto. Da vil jeg anbefale at du tar noen turer i skog og mark eller ned til sjøen og tar noen natur- og landskapsbilder. Skaff deg passende programvare for billedbehandling. Du kommer et stykke med Picasa, men jeg vil nok anbefale Photoshop Elements eller noe i den retning, med mindre du slår til og skaffer deg Photoshop i fullversjon. Den er dyr og ikke nødvendig for enkel oppretting av bilder. På den annen side, bilder rett ut av kamera er ofte ikke bra nok. De kan være blasse og fargeløse. De kan ha skjev horisont. Osv. osv. Det er bare å sette i gang og legge ut noen bilder, så lærer du etterhvert.

Lykke til.


Beste hilsener fra


Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu