Forhandlinger
En kartlegging av fiskeressurser er avsluttet, norske og russiske forskere legger strategier for hvordan resultatene skal fortolkes, en komplisert balansegang mellom vitenskap og politikk.
ps. her er det pause og sosiale og politiske terskler slipes ned.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet sh, motiv fra 70-tallet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy Helge R.
Dette er en type bilde jeg liker godt. Det har mennesker i seg som bedriver noe. Mennesker med rynker og erfaring i ansiktene. Mye mer å ta bilde av enn glatte vakre modeller - mye mer historie og fortelling. Her er det vel snakk om noe politisk, eller kanskje et arveoppgjør? Mye spennende i det for de som kjenner saken.

Problemet med slike bilder er at når jeg ikke forstår historien, eller kjenner for lite til den, så er det vanskelig for bildet å stå helt på egne ben. Bildetekster er essensielt her. En bildetekst kan gjøre himmelvid forskjell for meg som betrakter.

Hadde bildeteksten vært "Gamle menn", ville bildet blitt helt uinteressant. Men om bildet hadde hatt teksten "Avgjørende punkt i forhandlingene mellom USA og Taliban" ville det vært noe helt annet. Din tekst heller mot det siste, men jeg skulle ønske litt mer.
Knut Georg F.
Takk for grundig og god kommentar Roy Helge. Har tatt din innvending til etterretning og lagt inn litt mer info over. Mye av bildet ligger nok inni hodet mitt, og det kan være vanskelig å vurdere hvor mye informasjon som skal følge bildet.
Mvh Knut
Roy Helge R.
Se der ja! Nå blei det dreis over historien. Det betyr mye for meg når jeg ser bildet hva som står under i teksten.
Roger H.
Et av de få bilder med undertekst som virkelig treffer. (nesten som på film). Fine typer i en fin scene. Veldig uttrykksfullt og bra bilde.
Knut Georg F.
Takk for tilbakemelding Roger, glad for at du liker bildet.
Mvh Knut
Håvard F.
Spennende bilde. Mye å studere. Blikket til han med hånda på haka tiltrakk seg oppmerksomhet. Det er bra.
Flott Knut
mvh
Håvard
Kirsten H.
Jeg liker godt bilder som forteller en historie. Dette bildet er åpent for mange tolkinger. Må si jeg foretrekker å tolke selv, men forstår behovet for noen ledetråder. På min skjerm er dette bildet veldig mørkt, men det er absolutt fint. Spotbelysning er fint på ansikter med karakter.
mvh Kirsten
Knut Georg F.
Takk for gode kommentarer Håvard og Kristin. Det er brukt en tri-x film her under dårlige lysforhold uten blits. Derav denne mørke kornete karakteren.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu