Vinterlandskap
Utstyr
  • Nikon 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kristian H.

Heihei :)
Jeg liker veldig godt ideen din her. Du har en solid og fin bakgrunn. fjellene og trærne er skarpe og fine og jeg synes du har fått til eksponeringen fint.

Det jeg ikke synes fungerer her er brennvidden. Det virker som du heller litt for langt mot vidvinkel. Sånn det er nå - i mine øyne - blir den delen av gjerdet som er nærmest altfor stort og litt asymmetrisk og tar opp veldig mye oppmerksomhet. Jeg sliter med å holde blikket der det burde være.

Det jeg ville gjort, er å velge en litt lenger brennvidde og plassert meg litt lenger vekk. En annen ting er at om det knipses i råformat, kan du undereksponere litt mer og hente frem mer farge i himmelen.

Beklager om jeg er litt hard i kritikken. Det høres verre ut enn det er. Jeg liker fortsatt bildet ditt godt :)

Mvh Kristian
Lars Ivarson F.

Harmonisk velkomponert i stramt utsnitt, men du har ikkje vore heilt heldig med himmelen din. Vidare så syns eg ikkje noko om den blågrøne tonen i biletet.Det siste er jo ein personleg ting, og kun det:-))
Ole Jostein F.

Hjartans takk for konstruktive kommentarar. Hyggelig å få respons på bilda sine - både positiv og negativ kritikk er like velkommen.
Steinar B.

Motivet er godt men det er enkelte ting som jeg tror ville heve bildet.

Faregetemperaturen er for kald. Økes den vil du på vitere snø og mer farge på himmelen.

Jeg ville også forsøkt å bevege meg noem tere mot venstre, slik at det bli litt mindre luft melleom treet og fjellet. Muligens også senket posisjonen litt slik at gjerdet delvis begynte i venstre kant og ikke bare i underkant.
Ole Jostein F.

Takker så mykje for gode råd; Steinar. Bildet vart unnfanga i den blå timen,og eg har forsøkt å auke både kontrast og fargetemperaturen. Men kanskje ikkje nok...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu