Nattski
Langrennsløper med hodelykt som går ut på høyre side. Et fly legger igjen en lysstripe på venstre side. Tatt i Tæruddalen, Skedsmokorset om kvelden med lang lukkertid.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kolbjørn P.

Velkommen som medlem Mats Jørgen, jepp, kjenner igjen situasjonen du har vært ute på, fly inn fra siden har du også med, med skyer på himmelen og bruk av lang lukkertid medfører at bygda/byen's lys lager himmelen slik som du her har fått den, skiløperen's lys lager dybde i bilde, nattbilder er vanskelig å få til, men utrolig lærerikt, og ikke minst gøy.
mvh Kolbjørn
sigbjørn u.

Her er mange elementer å spille på. Det er morsomt å lage slike streker i luften. Videre er det godt gjordt å tenke på dette flyet. Var det en betingelse for dette bilde eller var det en tilfeldighet at det kom da du holdt på med forberedelsene og ventet til det var i rett posisjon? Ellers skulle jeg ønske at du hadde fulført streken i luften helt inn i skogen. Føler at det er litt dumt at det slutter mitt på slette.Men det var vel umulig å få så liten blenner.
Hva med å arangere 2 skiløpere med hvert sitt lys ?
Bjørnar G.

Hei! Dette var stilig bilde.. Men hvordan har du fått bare hodelykta til å vises på bilde? Og ikkenoe tegn til skiløpern? hehe. Det var stilig.. Fordi trodde liksom han ville "gli" igjennom bilde. Hmm. Eller bare blir det sånn? at den "lagrer" kun lyset i bilde? :)
Mats Jørgen Ø.

Takk for kommentarene. Det meste på bildet er tilfeldigheter, men var på tur et par dager før og oppdaget at det ble ganske fint når det kom en skiløper imot. Har akkurat begynt å fotografere, men som du skriver Kolbjørn er det lærerikt og gøy å ta slike bilder.

Bjørnar: Grunnen til at skiløperen ikke synes tror jeg er at han ikke reflekterer nok lys i hver pixel mens han glir bortover, men bare bidrar til litt støy.

Sigbjørn: Enig i at det hadde vært fint hvis lykta startet i skogholtet, og gjerne flyet lengre mot midten også. Men siden jeg var alene var det litt begrenset hva jeg fikk til.

Resten av bildene fra turen ligger på http://www.flickr.com/photos/matsjorg/sets/72157623325547688/
Vilde J.

Stilig bilde! Hvordan fikk du det til ?
Eva Marie P.

Så spennende dette var:O) aldri sett noe lignende.
Knalltøft!
Hvis du nettopp har startet å fotografere og kommer med et slik bilde, er det bare å glede seg til å se hva du blir å komme med etterhvert.
Du er kreativ og ser spennende muligheter.
Jeg gleder meg:O)
-epl
Hans Ø.

Stilig bilde og godt tenkt for å få til et slik bilde. I motsetning til andre så liker jeg ikke flyet, det trekker oppmerksomheten bort fra lyset rundt skiløperen, lett å fjerne i photoshop hvis du vil.
Hans
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu