Forhandlinger II
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTri-x,scannet film
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450551} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy Helge R.
Denne følelsen av "gammel gangsterfilm" er vel noe av det som gjør at jeg liker disse bildene dine Knut. Hadde disse bildene blitt tatt i dag med et moderne digitalkamera så hadde vel kvaliteten på bildene vært så god at denne mystikken hadde forsvunnet på veien.

sigarer er i alle fall noe vi ser lite av nå.
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldinga, glad du finner kvaliteter som gjør det severdig. Som nevnt tidligere ligger det opplevelser knyttet til dette, men liker også det røffe preget film/fremkalling og etterbehandling har tilført det som foto.
Mvh Knut
Terje K.
Roy rører ved et meget viktig poeng og det er at altfor mange her inne er alt for opptatt av tensik spissfindighet enn av substans - bilder som forteller. Ikke det at det nødvendigvis trenger å være motpoler - i så måte kommer dette bilde ditt nærmere enn nr 1, som var for mørk. Dette derimot er etter min mening veldig bra - her stemmer det meste. Det er noe eget med den gamle Tri-X en til Kodak, men vi kan nok får til gode bilder med dagens utstyr også :-)

Terje
Knut Georg F.
Mange takk for dine betraktninger Terje. Ligger nok mange "skatter" rundt om i de etterhvert gamle negativalbumene:-)
Av praktiske og økonomiske årsaker tok man seg jo bedre tid foran hver eksponering enn det man gjør idag (6 exp pr sekund:-)
Mvh Knut
Roger H.
Veldig bra sett fra den andre siden av bordet. I en periode var jo Tri-X det man måtte bruke til fotografiske bilder. Det var vel korninga som gjorde utslaget.

Her har du lykkes veldig bra med det meste som bildert inneholder. Blikket går frem og tilbake mellom personene som for og mulig se samtalen.
Bra dette her Knut.
Knut Georg F.
Hei Roger, takk for god kommentar.
Her er det viktig med høy sigarføring, mange fakter og lave terskler (litt god drikke) i dialogen mellom en norsk kaptein, og en russisk havforsker, som tilsammen behersker et meget begrenset antall felles ord (på engelsk).
Mvh Knut
Håvard F.
Gangsterfilm er nevnt. Føler det samme når jeg ser bildet. Liker kornet, kontrast og handling.
Flott :)
mvh
Håvard
Knut Georg F.
Mange takk for tilbakemelding Håvard. Godt mulig disse også hadde karriere som gangstere (iallefall foran kamera:-)
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu