Jotunheimen høsten 2000
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Åge S.

Dette bildet var veldig fint
Avsluttet .

Det ser ut att vara ett väldigt fint bild detta men väldigt ''pixlig'' som ödelägger den..jag tycker att stenen i vänster nederkant stör,så antingen skulle den vara med helt eller ett utsnitt där dom inte var med..
mvh/Gunte..
Carsten A.

Autors egen kommentar er tatt til etteretning. Det kan se ut som det er uvanlig mye JPEG-grums her, er bildet lagret som JPEG flere ganger?
MVH CA
Jan Rune B.

Jeg tror det kan ligge et fint bilde bak all grumsen, vansklig å se.
JRB ::)
Ann F.

Komposisjonen var i alle fall bra som et utgangspunkt, det jeg evt. ville endret var å kutte i underkanten rett under den store stenen og lagt den LITT mer til venstre!
Mvh Ann
Carsten A.

Autor har i direkte mail til meg bekreftet at bildet er lagret flere ganger i JPEG-format. Til dette er det bare én -1- ting å si: Gjør IKKE slikt, for hver lagring som JPEG blir bildet mer og mer preget av de spesielle ''blokkene'' som brukes i JPEG, noe som arter seg som synlig grums.

Et bilde (TIFF eller annet non-lossy format) bør først reduseres til passende pixel-antall, som her på FOTOdoNO er maksimum i bredden 600, i høyden 500. Med middels JPEG-kompresjon vil bildet med dette antall piksler klart ligge under 100K, og samtidig være langt mindre preget av JPEG-grums enn bildet her.
MVH CA
Avsluttet .

Tack för ditt mail,Åge..Stenen som jag ville göra dig uppmärksam på är den som sticker fram i nederkant av bilden.Om kameravinkelen hade varit lite tiltad framåt så hade stenen kommit med och därför skapat ett bättre djup.Lite av himmelen hade förvisso försvunnit men jag tror att slutresultatet hade blivit bättre..När det gäller komprimeringen har herr CA gett en bra förklaring,bilden är bara 14 kb och det är i snålaste laget..
Förövrigt är det ett fint ljus med inte för mörka skuggor..
mvh/Gunte...
Thomas Vibe E.

Du behersker Det gyldne snitt. Det er også alt du behersker. Kom deg videre!
Dette er ''elg i solnedgang'' og ''sigøynerpike''. Alle fotografer har slike bilder i arkivet sitt, og alle kan ta ett.
Du har ikke skapt noe som helst, du har bare fotografert et pent motiv!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu