Ferrari 458 Italia
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Sigma DC 17-70mm 1:2,8-4,5
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger105
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450792} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Martin M.

Et kunststykke, bilen altså. Du er heldig som har sett den, relativt få nordmenn kan skryte av det.

Bildet er greit, fanger de fantastiske linje og viser bilens skjønnhet, men det er ikke på noen måte spennende utover motivets egenart. Vinkelen gjør bilens former godt eksponeringen er god.

Ellers fanger Skur 2 litt oppmerksomhet, men det er en ryddigere bakgrunn enn husene bak i alle fall. Med mindre du hadde nøkler, er det ingenting å gjøre med.
stian f.

Utrolig flott bil, men dessverre synes jeg ikke bildet rettferdiggjør bilen. Bildet i seg selv er helt greit, men tror om du hadde vinklet bildet anerledes, og fått husene i bakgrunn vekk og kun bygningen den står ved som bakgrunn, samt fått litt mer luft rundt bilen, hadde helheten utartet seg helt anerledes.
Men må si jeg er missunnelig på at du har fått tatt bilde av den, den er ikke din vel? ;)
Martin M.

Ikke dum den bilen der nei. Jeg forstår valget ditt av standpunkt. Når jeg ser på mulighetene du tilsynelatende hadde her så ville jeg i det minste forskt meg på noe annet. Jeg ville forsøkt meg på å fange bilen rett fra siden. Da ville bakgrunnen blitt en mer ryddig vegg med "skur 2" rett over taket på bilen. En variansjon av denne http://www.flickr.com/photos/visionautomotriz/3768374350/sizes/o/
Espen V.

Tøff bil, men det hjelper lite når bakgrunnen og omgivelsene ødelegger bildet.
Bare en såpass enkel ting som å flytte bilen et par meter forover og bruke "skur 2" som bakgrunn tror jeg ville hevet bildet en god del. (forutsatt at du kan flytte bilen da).

Ellers vil jeg råde deg til å ta en kikk på Stian Furuseth sine bilbilder. Han er flink til å velge omgivelser som passer til bilene. Det har faktisk endel å si på slike bilder.

Forøvrig registerer jeg at det måtte en rød Ferrari til for å få noen kommentarer på bilbilder her. Det er egentlig for dumt. Har ikke vært flink nok til å kommentere bil/motorsportbilder selv, men har gitt opp å legge ut flere. Gidder ikke, for det blir aldri noe respons. Man bør nok holde seg til katter, tamme fugler og ørner så vidt jeg kan se... :-)
Gaute T.

Ja, må nok få sagt at jeg ikke hadde tilgang til å flytte eller instruere noe som helst de 30 sekundene jeg fikk ved siden av denne bilen. Er helt enig i at bildet ikke akkurat er et bra bilportrett. Men jeg er allikevel fornøyd med "fangsten". Av og til handler det mer om å få kameraet raskt nok ut av vesken :)
Det var altså Skur 2 som hadde besøk av noen slike biler i går. Det var en visning der i går kveld. Jeg skulle gjerne vært der da, men måtte på et oppdrag for jobben min i en annen by. Jobben min leverte lyd, lys og storskjerm til denne visningen av sjelden brukskunst.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu