SORTLANDSBRUAS BELYSNING
Dette bildet er tatt like etter mitt forrige bilde. Her har jeg tatt et litt tettere snitt, og det er blitt litt mørkere enn forrige. Hva synes dere om dette???
Utstyr
  • Canon EOS D-60
  • Tokina Tokina Atx-pro 28-80 / 2,8
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/22
  • Lukker30s
  • FilmtypeDigital ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
monica p.

Ok da, så må jeg vel bare gi meg da, bildet ditt er fint, men nå ville jeg faktisk gått enda nærmere det lyset, eller ikke nærmere, men konsentrert meg om bare området rundt det.
Kunne vel vært litt lysere etter min mening, men alt i alt et bra bilde.
Mvh Monica:o))
Liv Anette T.

Begge disse bildene er bra hver på sin måte, men utsnittet er så forskjellig at det er nesten ikke rett å sammenligne de. Om det er selve lyset du vil ha fram, så ligger vel dette forrand i løypa ut fra min synsvinkel. Lyset under broa kommer virkelig godt til sin rett og det softe lyset i vannet er liker jeg godt. Kanskje det kunne vært litt mindre himmel???
Anette
Steinulf L.

Enig med Liv Anette, ikke lett å sammenligne når utsnittene er forskjellige. Men jeg likte dette best, tor jeg. Flottere himmel.
Torgeir S.

Jaja, smaken er som baken, den er delt! Noen syntes det forrige bildet var for lyst, noen syntes det var bra som det var, noen likte ikke det kraftige lyset under broen og noen likte bildet, men likte ikke at noen av lysene var slukket. Personlig liker jeg nok dette bildet best da jeg synes selve komposisjonen er litt bedre og mer spennende.

At noen mener det burde vært litt mindre himmel overrasker meg derimot. På himmelen ''skjer'' det tross alt noe mens lengre inn i forgrunnen er det bare et sort område. Dessuten gjør denne inndelingen at ingenting er sentrert!

Takker for kommentarer og håper på flere innspill og kommentarer!

Mvh. Torgeir
Tor Erik F.

Pent. Fint lys og farger.
Ville heller kuttet bort alle steinene i forgrunnen, enn himmelen.
mvh Tor Erik
Torgeir S.

Hei Tor Erik, må nok personlig si meg uenig med deg da jeg synes steinene gir mer dybde til bildet! Tar gjerne i mot flere innspill på dette!

Mvh. Torgeir
Tom E. F.

Siden du bruker tittelen du gjør, synes jeg dette er vellykket!
Hadde du kalt bildet bare med navnet, ville jeg sagt at brua kom for lite fram (ble for mørk).
mvh Tom
Torgeir S.

Helt enig med deg Tom, jeg prøvde å kjøre opp lyset slik at brua kom mer frem, men da synes jeg ikke resten stemte. Det var bra at du kommenterte bildet med tanke på tittelen, takk!

Mvh. Torgeir
Frank W. G.

Pent, men savner en tynn hvit ramme!

Frank
Yvonne Anita R.

Savner også en tynn hvit ramme, tror steinene i forgrunnen ville kommet bedre til sin rett. Likte også dette bildet best. Lysene på brua ga mer liv i vannet.

Yvonne
Lars-Anders M.

Enig med de enige.
Torgeir S.

Er enig med dere om at en ramme ville hjulpet, spesielt i bunnen. Ta dere tid til å klikke på bildet for så å velge hvit ramme så ser dere det! Takker for tilbakemeldinger!

Mvh. Torgeir
Elisabeth W.

Dette bildet likte jeg godt, bedre enn det forrige. Mange muligheter i dette motivet, hvor mange kommer selvfølgelig an på blant annet hva som er av plasseringsmuligheter for fotografen.

-- Elisabeth
Reidun G.

Det gjør seg med lysene på broen også, flott Torgeir.
Det røde lyset under brufoten ser spennende ut - får vi et nærbilde derfra ? :-)
Reidun
Avsluttet .

fint bilde, skarpe og fine farger. Bra! :)

Mvh Bjørn
Per R. G.

litt mye himmel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu