''Selma''
Vimenn forside nr.6 - 2003
Utstyr
  • Canon EOS-1 N
  • -
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger3458
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hun heter ikke Selma - og hun er ikke fra Stavanger...
Avsluttet .

Just kidding... :-))
arne christian s.

Heisann!

Du sier du har 25 års fotoerfaring, men du videreutvikler deg ikke stort som fotograf eller!? Bildene dine er generellt ganske platte! Er absolutt ingen stjerne fotograf selv, men bedre enn dette skulle jeg nok klart! Gir du meg utfordringen neste gang du har et oppdrag? ...eller kommer du opp med noe bedre selv snart!?

MVH. ACS
Andy N.

Å ta bildene er det enkleste. Bildene må se ut som dette det slik Vimenn vil ha dem. Problemene er å finne modeller som vil som får lov av typen av foreldere osv.
Så vis du kan ta bedre bilde akkurat slik som dette så fortell meg det.
A
Avsluttet .

så hvorfor legger du akkurat disse bildene ut til kritikk, du sier jo at du ikke kan ''bestemme'' hvordan bildene skal være selv... hvorfor tar du ikke noen bilder som vimenn ikke har noe med, slik at vi du kan bevise det motsatte av det folk sier om\til deg om useriøse bilder etc. hvis du mener at ''kunsten'' ligger i finne villige damer er jo ikke det noe for foto.no, da burde du lage en skryteside på internett heller.
og siden du synes det er så enkelt å ta bildene, hvorfor ikke ta noen vankselige bilder som er verdig kritikk.
Andy N.

Jeg synes det er kjekt å få til det de vil ha. Og dersuten er det jo ''første side'' - Jeg har og noen andre bilder her inne. også
A
Avsluttet .

Selv om noen av bildene dine får over fire tusen treff, så er det ofte fordi de er provoserende for noen...
Jeg synes bare det hadde vært kjekt å se noen ''skikkelige'' bilder som kan motbevise påstandene om at du er useriøs...
Thorir V.

fantastiskt bilde.
Avsluttet .

Har foto grafert en modell som har vert i Vimenn, ikke vanskelig å fotografere bedre, ved å bruke lyset. får avklare med modellen og legge det ut så forstår du hva jeg mener. bildet minner om at det er tatt på et foto kurs i 9 klasse og en jente viser en halv pupp . du kan sikkert bedre
arne christian s.

Takk for tilbakemelding, Andreas! Synes du skal vise Vi Menn sjefene noen av de flotte akt bildene her på foto.no eller på photosig.com, og spørre om det kanskje ikke er på tide med litt flere kvalitetsbilder i bladet. Har ingen verdens ting å utsette på modellen, men jeg syns så absolutt hun fortjener bedre! Mener fortsatt at jeg kan gjøre bedre enn dette, med mine minimale fotokunnskaper. Så enten får du slå i bordet å levere skikkelige bilder til Vi Menn og foto.no, eller så tar du kontakt med meg når ditt neste oppdrag kommer og lar meg gjøre det.

Grei jobbsøknad!?

Mvh. ACS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu