Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Christoffer N.

oi! tror dette nesten er at av favorit naturbildene mine her på foto.no

hvor er dette tatt og hvordan utstyr?

ser ingenting og klage på sålangt!
Joakim R.

Bildet er tatt i Lofoten sommeren 2009. Etter et godt innhugg i en kartong med vin bestemte jeg meg for å rusle opp fjellet som tårnet over stranden hvor vi teltet. Kom meg opp dit ca kl 1 eller 2 på natta(holdt på å snu flere ganger), og fikk oppleve en av de vakreste soloppgangene noensinne. I tillegg gikk det en flokk sauer og gresset rett nedenfor meg, noe som ytteligere forsterket stemningen. Jeg hadde dratt med meg fotobag og stativ heldigvis, og fikk tatt 4 eksponeringer for å få med alle detaljene. Bildet her består kun av 2 av de, en for himmel og en for forgrunn. Jeg lå bare der oppe i gresset og nøt øyeblikket til det fulle. Kom først ned til teltet igjen ca halv 8 på morgenen.....
Brukte et Canon 5D mk II og Canons 24-70mm f2.8 for å fange dette.

JR
Per Harald G.

Svært bra landskapsbilde, spesielt med tanke på at du var lettare berusa:-)

Det duse, mektige landskapet i bakgrunnen, og dei skarpe sauene nede i bildet, gjer dette til eit nydeleg landskapsbilde i mine auger.
Bjørn Aksel B.

Utrolig vakkert. Lys, farger, stemning. Alt er på plass.
mvh
Bjørn A
Kirsten H.

Dette er et vinnerbilde! Jeg er kjempeimponert. Og misunnelig. Men jeg tror jeg er for doven til å få til dette. Må visst opp litt tidligere forstår jeg.
mvh Kirsten
Trym S.

Helt utrolig vakkert bilde! dette er helt i særklasse. I mine øyne er dette ett av de aller beste her inne! syntes det er utrolig rart at det ikke ble månedens bilde...
Joakim R.

Takk så mye for hyggelige kommentarer:) Jeg er svært fornøyd med andreplassen, men enda mer fornøyd med selve opplevelsen alene der oppe på fjellet.

Kirsten: Jeg er absolutt ingen friskus, så det at jeg faktisk drasset med meg alt fotoutstyret opp over 500 høydemeter i meget bratt terreng er mot normalt som Leif Juster sa:) Anbefaler alle å ta turen til Lofoten i sommer, og man trenger ikke slite som jeg gjorde for å komme hjem med like gode eller bedre resultater på minnekortet.
Bente S.

Dette er aldeles nydelig! Kjekt å høre historien som hører til bildet :D
Bente
Jarle S.

Dette er et av de bildene jeg stemte på i månedens konkurranse,og et av de fineste jeg har sett av denne typen.Jeg merket meg dette bildet med en gang da jeg så gjennom de innsendte bildene.Stemningen er jo helt magisk,og du angrer nok ikke på at du fullførte denne turen,og ikke minst at du hadde med stativ.Jeg var selv i Lofoten i sommer,og mener å tro at du oppholder deg på Flakstad.Uansett,teknisk og komposisjonsmessig er dette meget behagelig å se på.Du vil nok minnes denne turen lenge.

Mvh
Jarle
Joakim R.

Heisann Jarle! Takk for stemmen din:) Plassen hvor dette er tatt kalles Kvalvik. Bildet er tatt på baksiden av fjellet du ser på bildelinken jeg legger til her nå:

http://farm1.static.flickr.com/37/76694965_6b74e14afa.jpg

JR
Joakim R.

Her ser man det er en rimelig drøy fjelltur å starte på rundt midnatt.....Jeg fotograferte motsatt vei fra dette bildet:

http://www.vallouimages.com/lofoten/fredvang/images/p1c3.jpg
Venke K.

Et velkomponert og utrolig vakkert landskapsbilde! Nydelig lys og fantstiske farger.

:-) Venke
Bodil U.

Nydelig! Fantastisk lys og stemning. Helt perfekt!
Venche J.

Vakkert, vakkert, vakkert!
Wenche.
Oddrun B.

Gratulerer med andre plassen. Dette var aldeles nydelig.

mvh Oddrun
Alexander S.

Flott bilde Joakim! Du var heldig som hadde stativ på den turen! ;)
Håvard F.

Mulig et av de beste landskapsbilder jeg har sett her på dotten på lenge. For et lys, for en vakker stemning... GRATULERER
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu