I går, ikkje i dag...
I dag lava snøen ned. Hadde den berre kome ned ferdig måka...I går var været som på bildet. Det skiftar fort. Det einaste som ikkje skiftar noko særleg er temperaturen...
Svært lite etterbehandling her. Berre nokre småjusteringar i levels og litt oppskarping. Syns ikkje det var nødvendig å endre så mykje.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-25 08:15:44
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Canon 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger91
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_453159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Johan W.

Hej Per,

I stora drag har du ett bra bilde her, men jag har två synspunkter/förslag;

1. Tycker att bildet är lite bränt i de ljusa partierna. Pröva att justera ner nivåerna för att plocka fram mer detaljer.

2. Stenarna i förgrunden är bra och har en bra linje genom bildet, men jag upplever bildet framtungt då det upptar lite väl mycket av bilden för mig. Har du prövat att beskära bildet?

Som sagt, inget facit, bara det jag upplever som betraktare!

Lycka till,

Johan
Per Harald G.

Takk for konstruktiv kommentar, Johan! Interessante synspunkt!

1. Det ser ikkje ut som det er utbrent på min skjerm. Dei er lyse, ja, men dei ser ikkje utbrente ut. (No sit eg med ein laptop, så ein større skjerm kan kanskje avsløre utbrenthet i bildet.) Eg ville ha ein lys himmel som ei lett motvekt til det mørkare teksturfulle berget.

2.Eg vil sjå på beskjæring. Her var hensikten å få fram struktur og tekstur. Derfor så mykje stein/berg. Men det kan hende det blei noko framtungt. Eg skal sjå på det, og kanskje legge ut ein ny versjon.
Lars Ivarson F.

Hei...syns nok versjon 2 er den som verkar best for meg. Ein 3 versjon kunne ha vore berre berget, men då i svart kvitt, og kanskje med kraftige kontrastar også..
Johan W.

Jag tycker definitivt att v.2 är ett bedre bilde. Även om det är mindre berg med i bildet så tycker jag att kontrasten mellom himmel og berg är större. Jag tycker nesten att du beskurit bort en del av himmelen og, då horisonten just nu ligger mitt i bildet vilket ofta ger ett mindre intressant uttryck tycker jag. Och för mig är det definitivt berget som är det intressanta i det här bildet!

J
Venche J.

Versjon to ble flott Per Harald.
God sstruktur på berget og flotte farger. Versjon en er blassere, men ikke noe utbrent der.

Hmmm, snø ferdig måket - det hadde vært noe. :)

Wenche.
Isidoros P.

V2 ble kjempe bra :Flotte farger og dybde i bilde.
isidoros
gro ayla l.

Hei:)
Enig i at v 2 er best. Klare flotte farger, dessuten likte jeg godt komposisjonen.
groayla
Avsluttet .

Synes begge bildene forteller hver sin lille historie her. Jeg er svak for v1, med det flotte berget med sin kontur, det ligger liksom lag på lag med flak av stein, og sikkert også har havet gjort sitt med bølgekraft som har skyllet opp her igjennom tidene.
Bryr meg ikke så mye om himmelen, for den er sånn i virkeligheten.
Rent estetisk er muligens v2 den beste, men her føler jeg at det ikke er noe hovedmotiv. Hele bildet er motivet, og greit er jo det.

Mange ganger opplever også jeg at det ikke er nødvendig med særlig justeringer. Det er da jeg finner frem grønnfarven min hehe.
Flotte bilder PH.
mvh arild
Per Harald G.

Takk for alle konstruktive og hyggelege tilbakemeldingar!

Arild: Grønt er bra, spesielt i desse kalde tider.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu