Tanker ved kjøkkenbenken
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetAvfotografert sh-negativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_454078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Isidoros P.
Nå har jeg ikke noe konstruktivt å komme med men dette liker jeg godt.
Både fargetone og blikket hans og til og med koppen skaper en litt melankolinsk stemning som blir forsterket av "støyet" i bildet.
Nei dette var bare flott.
isidoros
Roger H.
Fint portrett av en arbeidskar med antrekk fra felleskjøpet. Ser han har tatt frem kaffekoppen fra finservise. Fin kontakt mellom fotografen og mannen.
Et tankefullt bilde fra kaffepausen i gamle dager.
Tror ikke jeg ville hatt med den sorte rammen. Bildet står veldig bra alene.
Knut Georg F.
Mange takk for fine kommentarer Isisdoros og Roger.
Mvh Knut
Trygve J.
Nydelig komposisjon:) Var bedre før i tida;)
Inger Anne Maritsdotter V.
Liker det rolige avslappa uttrykket han utstråler med blikket sitt, fin kontakt med han.
Et bildeutsnitt som også hadde tålt en tettere beskjæring i bunn, da eg syns det er han som er hovedelementet i bildet her.
Inger Anne
Knut Georg F.
Takk for gode kommentarer. Det var iallefall bedre tid, den tida Trygve:-). Tror ikke bildet er skarpt nok til å presentere det som rent portrett Anne (frihånd snapshot innendørs uten blits), og holder fast på å beholde kjøkkenbenk og kaffekopp.
Mvh Knut
Håvard F.
Ja veldig bra. Liker bildet. Blikket virker litt tomt... men han har sikkert tunge tanker der og da...
Flott Knut
mvh
Håvard
Birgitta S.
En man som, om än det finns en viss kontakt med fotografen, sitter i sina egna tankar...väcker intresset hos betraktaren.
Fint med bruset och jag vill absolut ha med bänken och koppen...

Mvh
Birgitta
Knut Georg F.
Hei Håvard og Birgitta, takk for fine kommentarer. Dette er det maskuline svaret på "Anna i Ødemarka", og han visste å ta vare på sjeldne samvær med folk. Her undrer han seg nok over min ivrige bruk av kameraet.
Mvh Knut
Inger-Lise S.
Et fint portrett med akkurat passe med elementer i bildet, i tillegg til mannen. Viktig at her ikke er f.eks. bilder på veggene. God komposisjon.
Den kornete effekten passer godt til bildets tittel.Men jeg er usikker på om tittelen passer....
Først reagerte jeg på at han ser på fotografen, der han sitter med sine tanker ( i følge tittelen). Han burde i såfall sett "rett igjennom" fotografen.Men blikket er tilstede.
Jeg vil benytte anledningen til å komme med noen tanker jeg har gjort meg en tid, vedr. foto.no og utvikling:
I 2003 og 2004 , muligens senere også, ble det slått ned på som utbrent, slike lyse partier som her i pannen,nesa, på hånden og bordet m.mer. Den kornete effekten det samme. (Det samme gjaldt uskarphet m.mer). Jeg syns det er positivt at eksperimentelle effekter m.mer nå godtas.Likevel sitter erfaringene i, men gradvis gir de slipp :-)
Det er bra!Utvikling er bra :) (Vil tro mange fremdeles følger boka fra "den gamle skolen". Selvsagt er det viktig å lære seg å fotografere først, og så eksperimentere.Tror jeg.
Det er helt tilfeldig at disse tankene kom under ditt bilde, Knut! Det er også mulig at jeg er helt ute på jordet ;-) (Jeg tenker også på de gamle store malerne. Der var det litt av hvert av tekniske ulumskheter)
Ha en fin kveld!
Hilsen Inger-Lise:)

Knut Georg F.
Takk for god kommentar og betraktninger. Tittelen satt lit løst, men passer egentlig bra mht personen på bildet; om blikk/uttrykk forsvarer tittelen er sikkert diskutabelt.
Mht effektbruk og "den gamle skolen", åpner "moten" for mange sjarlataner, men også for nye uttrykk og ideer som går utenpå det som var fotografering før. Det blir opp til hver og en av oss å produsere og å akseptere/like forskjellige uttrykk. Personlig (som du ser av bildene mine) liker jeg at det er en konkret kjerne i fotografiet.
Mvh Knut
Tove H.
Jeg liker "sandpapireffekten" på bildet av sliteren ved kjøkkenbordet. Noe får meg til å tenke at dette er en arbeidskar som er blitt permitert...nå sitter han og lurer... "hva nå.." Mine umiddelbare tanker dette. Liker bildet som det er, synes både korn, toner og lysbruk er passende..likeså at det er s/h.
Liker bildet godt!
Hilsen Tove
Kirsten H.
Det ble faktisk tatt mange gode bilder før digitalkameraet kom. Jeg synes det er fint at du plukker fram noen av disse, de fortjener absolutt å bli vist fram. Jeg forbinder personen med flere jeg har kjent gjennom livet, fåmælte og litt reserverte. De svarer på det du spør om, men sier ikke stort mer. Veldig fint bilde!
mvh Kirsten
Marit O.
Dette kaler jeg et godt portrett,gjennomført
og nostalgisk Knut,korn effekten kler bilde og mannen har et godt uttrykk her!
Dette likte jeg!


Mvh Marit
Kristine S.
Han sitter i sine egne tanker, godt han ville la seg avbilde! Utrolig stemning du får fram. Likte det veldig godt, Knut.
mvh kristine
Knut Georg F.
Mange takk for gode tilbakemeldinger. Synes også det er et heldig øyeblikk for et snapshot. Det forøvrig samme person som er avbildet her:bilde nr. 452540
Det er ikke noen bevisst bearbeidet struktur i bildet, bare et litt "vanskelig negativ", der bare kurveredskap og noe usm er brukt til etterbehandling.
Mvh Knut
Avsluttet .
Hva tenker han på tro? Sandpapireffekten og at bildet er i sort hvitt får frem stemningen i bildet. Slike bilder kan jeg studere lenge. Flott bilde som får meg til å undres. Mvh Anne Marie
Avsluttet .
Hva tenker han på tro? Sandpapireffekten og at bildet er i sort hvitt får frem stemningen i bildet. Slike bilder kan jeg studere lenge. Flott bilde som får meg til å undres. Mvh Anne Marie
Knut Georg F.
Takk for fin tilbakemelding Anne Mari
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu